Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31074SU pret si specificatii tehnice

  • de

      Masina de spalat rufe Electrolux EWS31074SU este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitoarea ta achizitie sa aiba caracteristici si functii de ultima generatie si sa fie disponibila la un pret mai mult decat accesibil. Masina de spalat rufe cu profil ingust de la Electrolux satisface toate nevoile de ingrijire pentru tesaturile dumneavoastra intr-o forma compacta, fara a compromite performanta. Foloseste cu 50% mai putin spatiu decat cele de dimensiune standard, insa poate sa spele aceeasi cantitate de rufe.

      Panoul de comanda dotat cu display LCD iti va afisa in orice moment timpul ramas pana la incheierea programului de lucru dar si functiile aferente programului in functiune. Este foarte eficienta din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A++ fiind una dintre cele mai economice. Are o capacitate mare de stocare rufe de pana la 7 Kg fiind ajutata de cele 1000 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil.

      Programele de spalat 20 la numar acopera o arie larga de necesitati printre care: program rapid (20 de minute), program matase, bumbac, lana, sintetice delicate etc. Avand o capacitate peste medie, aceasta are si programe speciale pentru a spala rufe de volum mare printre care: cuverturi, perdele, paltoane etc. Daca te grabesti iti poti spala hainele in doar 20 de minute, cu ajutorul programului Mini.

      Sta bine si din punct de vedere al sistemelor de siguranta: sistem de siguranta impotriva copiilor (blocheaza automat accesul la functiile panoului de comanda) si protectie impotriva inundatiei (opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa). Nu esti nevoit de fiecare data sa atingi cantitatea maxima de 7 Kg in interiorul cuvei deoarece sistemul inteligent Opti Sense bazat pe o serie de senzori instalati in interior vor detecta cantitatea de rufe din interior si vor optimiza consumul de apa si energie precum si timpul de lucru la noile cerinte de functionare.

      Sistemul Time Manager iti va permite sa modifici din mers durata de functionare a programului in lucru, rufele fiind gata spalate exact la ora stabilita de tine.       Sistemul automat de control al balansului va elimina vibratiile produse in timpul spalarii reducand astfel zgomotul produs in timpul functionarii acesteia prelungind totodata si durata de viata de functionare a masini de spalat.

      Consumul de resurse in timp este unul destul de limitat: Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux are un consum mediu anual de apa 9999 litri si cel energetic se poate rezuma la valoarea de 0.90 kW/ora, specifica clasei energetice A++. 

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31074SU, Slim, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *