Hota traditionala Heinner CH400BK pret si specificatii tehnice

        Hota traditionala Heinner CH400BK este unul dintre cele mai accesibile dispozitive de acest tip ca pret, un produs construit din materiale de calitate capabil sa faca fata cu brio nevoilor tale. Dotata cu doua motoare, hota Heinner CH400BK isi face destul de bine treaba retinand particulele de abur si grasime eficient in filtrele metalice.

       Se poate folosi un burlan de evacuare exterior dar in cazul in care accesul la exterior este restrictionat puteti folosi sistemul intern de reciclare care atrage aerul in interiorul hotei pentru a fi trecut prin filtrele metalice. In cazul in care nu puteti monta hota decat prin acest sistem este indicat sa folositi un filtru de carbune activ.

       Aceasta este prevazuta si cu un sistem de iluminat, perfect care sa va asiste atunci cand lumina de afara este slaba. Cele doua lampi de iluminat 2 x 40 W au o clasa de eficienta la iluminat notata in conventie G.

       Are o putere de 200 W fiind disponibile 3 trepte de selectie putere in functie de necesitati. Cu cat treapta este mai avansata, aceasta devine mai zgomotoasa. Capacitatea de absorbtie minima este de 222 mc/h in treapta 1 si de 323 mc/h in treapta 3. Arata foarte bine ca design, este din inox si cantareste aproximativ 3.9 Kg.

      Nu este nici prea zgomotoasa avand un nivel al zgomotului maxim de 63-69 dB. 

Recomandare:

         Consider ca este o optiune de luat in seama datorita pretului foarte mic si al caracteristicilor tehnice destul de bune: Verifica oferta pret

           Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Hota traditionala Heinner CH400BK, Putere de absorbtie 326.4 m3/h, 2 motoare, 60 cm, Negru