Aragaz electric Hansa FCEW63010 pret si specificatii tehnice

  • de

        Hansa FCEW63010 este un aragaz ce poate fi considerat o solutie practica si in acelasi timp estetica pentru nevoile dumneavoastra in bucatarie, chiar daca ultimele tendinte se indreapta catre aparatura incorporabila. Cu un design ultra-modern, aragazul este complet independent de sursa de gaz, fapt ce ii confera mai multe avantaje. 

        Plita aragazului Hansa FCEW63010 dispune de 4 arzatoare, alimentate electric, ce functioneaza pe sistem vitroceramic. Acestea sunt disponibile in dimensiuni diferite si dezvolta puteri cuprinse intre 1.2 si 2.2 kW. Acest lucru favorizeaza gatirea unui numar mai mare de retete, intr-o vesela cat mai variata. Nefunctionand pe baza unei resurse inflamabile, sursa nu are nevoie de sigurante speciale iar incalzirea zonelor de gatit se produce instant, prin simpla apasare a unui buton. Lipsa gratarelor ofera stabilitate si faciliteaza curatarea.

       Cuptorul aragazului Hansa FCEW63010 este, de asemenea, alimentat electric, eliminand astfel neplacerile caracteristice cuptoarelor pe gaz, anume, coacerea neuniforma a produselor. Capacitatea interioara este impresionanta, nu mai putin de 69 l, suficiente oricarei operatiuni culinare. Pe langa incalzirea inferioara, cuptorul mai este dotat cu grill. Acesta ofera rezultate apreciabile, in special atunci cand doriti sa gatiti preparate din carne. Veti obtine produse fragede la interior, invelite insa intr-o crusta crocanta la exterior.

       Concluzia este ca aragazul Hansa FCEW63010 poate reprezenta o solutie eficienta, in special, pentru casele de vacanta, situate in zone fara acces la reteaua de gaz. Design-ul este unul modern si putem spune ca la capitolul acesta depaseste dotarile. Eficienta energetica este un alt motiv care va poate convinge sa faceti aceasta investitie.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Aragaz Hansa FCEW63010, 4 zone de gatit, Electric, Grill, Clasa A, 60 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *