Televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD8577 pret si specificatii tehnce

  • de

       Televizorul Smart Android LED Sony Bravia 55XD8577 cu ecran ce masoara in diagonala 139 cm este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui televizor Smart cu sistem de operare Android foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret foarte bun. Face parte din generatia 2016 si aduce tot ce e mai nou pe piata in materie de Smart TV oferind imagini de calitate superioara la rezolutii UHD 4K pe un ecran generos in dimensiune.

       Arata bine ca aspect general lucru evidentiat in special de materialele de calitate care contribuie din plin la designul sau dar si ramele subtiri care pun in valoare la maxim dimensiunea impresionanta a display-ului. Vei avea acces rapid atat la aplicatii din interfata Smart cat si la interfata TV. Comutarea dintre o interfata in alta se va face simplu prin accesarea unui buton de pe telecomanda procesul executandu-se foarte rapid.

        Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Dis si chiar si din fotografiile digitale.  Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 139 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.  

       Alte caracteristici de imagine cu care te vei delecta la acest model fac referire la: Face Area Detection – functie de detectare faciala prin aplicatii speciale si senzori frontali, Frame Blinking – trecerea de la un cadru la altul se face soft fara a exista momente de trimitere imagini mai stralucitoare decat altele, Advanced Contrast Enhancer – adaptare contrast la tipul de eveniment transmis, 24p True Cinema – mai multa textura si mai multa energie in fiecare scena, PhotoTV HD – pentru vizualizare imagini de pe disc extern etc.

      Culorile sunt la fel de bogate si vii ca si cele din natura datorita afisajului TRILUMINOS si tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

       Principalul avantaj al unui astfel de televizor este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara UHD. Smart TV-ul Sony ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad-Core.

       Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Dynamic Bass, Smart Sound si Dolby Digital Plus. 

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale.

      Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior UHD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8577, 4K Ultra HD, Clasa A

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *