Televizor LED UTOK, 109 cm, U43FHD1 pret si specificatii tehnice

  • de

       Pentru o experienta vizuala cat mai ampla iti recomand televizor LED UTOK U43FHD1, un dispozitiv multimedia Full HD dotat cu un ecran de 109 cm. Cu noul UTOK U43FHD1 esti pregătit pentru următorul pas în calitatea imaginii și sunetului. Prin intermediul tunerului DVB-T, compatibilitatea cu sistemul digital de televiziune este asigurată, iar tu te vei putea bucura de calitatea transmisiei in fiecare zi.

     Arata bine si din punct de vedere al aspectului, cu un design placut la vedere dat fiind materialele de calitate din care este realizat. Este subtire iar un ecran este pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia. In plus, sistemul audio integrat stereo de putere 14 W beneficiaza de rezonanta si profunzime de inalta calitate, oferindu-ti o solutie simpla si eleganta nevoii unei experiente acustice complete. 

     Suporta rezolutii Full HD fiind capabil sa redea imagini la rezolutii 1920 x 1080 pixeli cu o luminozitate de 240/cd/m2 si un contrast nativ de 4000:1 avand un timp de raspuns de 8 ms. Unghiul de vizibilitate este deasemenea unul foarte bun de pana la 178 de grade.

     Acesta sta bine si pe partea de conexiuni fiind dotat cu 1 port HDMI, o intrare USB 2.0, Scart si  intrare jack pentru casti televizorul putand fi conectat la dispozitive externe foarte usor.

     Este compatibil cu cel mai nou standard de emisie disponibil pe teritoriul din Romania datorita tunnerului digital DVB-T /T2/C capabil sa receptioneze o multitudine de canale in digital. Playerul incorporat va face posibila chiar si redarea fisierelor video prin simpla conectare a unui stick sau HDD extern la un port USB.  

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

           Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *