Ventilator cu picior Argo Tulip White pret si specificatii tehnice

  • de

      Temperaturile din ultima vreme fac ca atmosfera sa devina din ce in ce mai irespirabila si incarcata, iar daca nu esti adeptul solutiilor de climatizare pe baza de aer conditionat, un ventilator este o solutie de luat in calcul. Argo Tulip White este o alegere interesanta mai ales ca este destul de inalt, se poate regla atat pe inaltime, iar viteza de ventilare este variabila. 

     Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin. Aparatul are un design clasic de culoare alba cu o carcasa din plasic si o baza de sprijin rotunda. Elicea ventilatorului de diametru 40 cm este protejata de un grilaj din sarma placat anticorosiv. In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putandu-se manual opta pentru 3 intensitati ale vitezei aerului. 

     Ventilatorul are o inaltime maxima de 1.33 metri care poate fi modificata pe un interval de 20 cm. Timpul de lucru il poti stabili cu ajutorul unui timer reglabil instalat in zona panoului de comanda.

     Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte. Din punct de vedere energetic aparatul are un consum foarte mic de 50 W/h fiind alimentat la reteaua de 220 V. Nivelul de zgomot se incadreaza in limitele normale ~ 53 dB.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un ventilator de aer, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Ventilator cu picior Argo Tulip White, 50 W, 3 trepte de viteza, Timer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *