Tableta ASUS ZenPad 10 Z300M-6A040A pret si specificatii tehnice

  • de

        ASUS ZenPad 10 Z300M-6A040A este o tableta de 10 inchi care ofera o dimensiune mai mare a lucrurilor, ideala pentru iubitorii de filme si seriale online sau a celor pasionari de fotografie. Cei de la Asus raman preferatii mei atunci cand vine vorba de tablete, intreaga serie ZenPad fiind una foarte reusita, datorita raportului calitate pret foarte bun. Arata foarte bine ca design dar dotarile tehnice de sub capota sunt cele care o propulseaza pe aceasta in randul modelelor performante gata sa ruleze cele mai noi aparitii pe piata in materie de jocuri precum si aplicatii ce necesita resurse hardware generoase.

      Are instalat cel mai nou sistem de operare Android 6.0 Marshmallow si se misca foarte bine si cursiv. Peste acesta exista si o interfata usor costumizata de catre cei de la Asus o asa numita ZEN UI. 

     Display-ul un IPS de foarte buna calitate masoara in diagonala 10.1 inchi si suporta o rezolutie de 1280 x 800 pixeli. Culorile sunt vii, dinamice foarte apropiate de realitate. Asus VisualMaster este o suita excusiva pentru tabletele ZenPad pentru imbunatatirea calitatii imaginilor ce combina elemente hardware si software pentru a afisa un contrast si luminozitate optima. Sistemul de imbunatatire inteligenta a contrastului analizeaza si optimizeaza fiecare pixel dintr-o imagine pentru a transpune astfel pe ecran o varianta imbunatatita a celei surprinse de camera.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul MediaTek Quad Core MTK8163 cu 4 nuclee tactat la frecventa de 1.2 Ghz, memoria RAM de 2 Gb si spatiul de stocare de 16 Gb ce poate fi ulterior suplimentat prin atasarea unui card de memorie de pana la 64 Gb. E mai mult decat suficient pentru a rula cele mai noi aparitii in materie de jocuri si a viziona filme si seriale in formate video de inalta calitate Full HD. 

       Camera foto principala are un senzor optic de 5 MP iar cea secundara de 2 MP.

       E bine dotata si din punct de vedere al elementelor de conectivitate astfel ca aceasta suporta GPS, internet prin Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth 4.0, are un port USB 2.0 si iesire pentru casti si microfon.

Recomandare:

          Consider ca este o investitie rentabila avand in vedere ecranul de buna calitate cat si dotarile tehnice: Verifica oferta pret

Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona mai ieftin, aceasta fiind inclusa in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Tableta ASUS ZenPad 10 Z300M-6A040A, 10.1", Quad-Core 1.2GHz, 2GB RAM, 16 GB, IPS, Dark Gray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *