Frigider LDK LF 220 A+ pret si specificatii tehnice

  • de

         Frigiderul LDK LF 220 A+ este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific dotat cu functii si tehnologii care sa asigura o racire de buna calitate chiar si pe timp de vara, disponibil la un pret accesibil. LDK LF 220 A+ este un frigider in doua usi cu un design atragator dat de materialele de calitate din care este realizat in care culoarea alba este cea predominanta. Ocupa si mai putin spatiu ca o combina frigorifica, mare parte a spatiului de depozitare fiind atribuit frigiderului. Dimensiunile sale nu sunt foarte mari fiind ideal pentru un apartament de dimensiuni mai mici sau chiar o garsoniera: 143,5 x 55 x 55 cm.

       Frigiderul LDK LF 220 A+ are o capacitate de stocare alimente de pana la 207 litri fiind potrivit in cazul unei familii obisnuite de pana la 4 membrii. Acesta este un frigider cu doua usi, in partea de sus avem congelatorul de capacitate 40 litri iar jos frigiderul de capacitate 166 litri. Congelatorul are o eficienta de congelare de aproximativ de 2 Kg alimente la 24 de ore si are doar un singur compartiment. Rafturile sunt ajustabile astfel incat puteti sa va compartimentati zonele frigiderului in functie de nevoile dumneavoastra. Rafturile au o rezistenta ridicata ce o ofera o siguranta sporita, permitand plasarea de produse pana la o greutate de 20 kg.

       Frigiderul de capacitate 166 litri este organizat ca spatiu pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi si ajustate in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce dorim sa le introducem in interior. In partea de jos este prezenta si un compartiment special pentru depozitarea fructelor si tegumelor iar la nivel de usa acesta este dotat cu suporti de usa pe fiecare nivel in parte. Deasemenea acesta este prevazut si cu un compartiment special dedicat sticlelor de vin pentru depozitarea acestora in conditii de umiditate si temperatura optima.

      Sistemul de dezghetare este unul manual astfel ca la un interval de 1-2 luni acesta trebuie decongelat pentru a pastra o eficienta buna la racire dar si energetica. Este foarte bine optimizat si din punct de vedere energetic, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+ consumul energetic in decurs de o ora fiind de aproximativ 0.46 kWh. Temparatura de racire poate fi modificata manual folosind termostatul mecanic pozitional la interior.

      Nivelul de siguranta al frigiderului este asigurat de o garnitura  usii ce contine substante speciale, care impiedica patrunderea bacteriilor si formarea mucegaiului. Astfel, poti pastra alimentele in conditii de maxima igiena, practic prelungind durata de viata a prospetimii lor. Este si un dispozitiv frigorific silentios avand un nivel zgomot estimat la valoarea de 40 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu doua usi LDK LF 220, Capacitate 204 l, Clasa F, H 143.5, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *