Comanda Irina Binder – Fluturi Volumul 3

       Ultimul volum din seria cartilor de succes semnate de Irina Binder a fost lansat zilele acestea pe piata si vine ca o continuare a povestii spusa pana acum in volumele 1 si 2. 

 „Romanul Fluturi, un fenomen fără precedent, aduce, odată cu acest ultim volum, deznodământul poveştii de iubire dintre Irina şi Robert. Protagoniştii se confruntă acum cu tensiuni ireconciliabile şi cu sentimente devastatoare. Irina Binder își poartă cu magie cititorii prin meandrele unor suflete mistuite de pasiuni puternice și de slăbiciuni profund umane. Ce va prevala: fiorul iubirii unice și desăvârșite sau simțul datoriei față de cei dragi? Oare iubirea adevărată este imposibilă?

        Voce a tinerei generaţii, Irina Binder este citită şi îndrăgită de mii de oameni; recent, blogul ei a ajuns la 10 000 000 de vizualizări. Autoarea se numără printre cei mai citiți scriitori români, iar primele două volume din Fluturi au ocupat timp de 3 ani locul 1 în topul vânzărilor.”

      Fiind primele zile de la aparitia cartii pe piata, o poti achizitiona din cea mai mare librarie online si cu autograful scrietoarei Irina Binder. Doar primele 10.000 de volume vor beneficia de aceasta promotie asa ca daca vrei sa ai un volum de colectie te sfatuiesc sa nu stai prea mult pe ganduri: Verifica promotie cu autograf inclus

    Cartea poate fi achizitionata fara a mai fi nevoit sa platesti in plus transportul, iar daca nu esti ferm convins ca o doresti poti alege si varianta sa o rasfoiesti online pentru a vedea cum arata in ansamblu: Rasfoieste cartea online aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *