Ventilator Waves 30 W pret si specificatii tehnice

  • de

        Deoarece caldura din ultimul timp a devenit din ce in ce mai greu de suportat am cautat zilele acestea un ventilator de putere care sa pastreze in mare masura niste dimensiuni mai mici care sa il faca sa nu ocupe un spatiu mare in casa. O varianta inspirata de ventilator de birou este modelul de aparat Waves  care este un produs cu portabilitate extinsa recomandat celor care lucreaza in conditii lipsite de aer conditionat, deoarece constituie o varianta in miniatura a celui cu picior. Constructiv aparatul inglobeaza elicea si motorul, alaturi de un suport pe care sunt plasate actionarile, ce permit plasarea pe suprafete orizontale, fara tija de sprijin.

       In timpul functionari elicea executa miscari oscilatori putanduse manual opta pentru 2 intensitati ale vitezei aerului. Fluxul de aer generat de ventilator este directionat pe o arie mai mare, astfel incat sa satisfaca orice preferinte.

       Are o putere de 30 W si se conecteaza direct la reteaua electrica. Panoul de comanda are un buton de oprit/pornit si alte trei butoane cu ajutorul carora poti seta viteza de functionare. Pentru a nu deranja acesta este dotat si cu functie oscilanta. Nivelul de zgomit se incadreaza in limitele normale ~ 41 dB.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa faca fata cu brio vremii neprielnice si care sa te racoreasca: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Ventilator Waves 30 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *