Laptop Acer Aspire E5-573G-56KR pret si specificatii tehnice

  • de

         Laptop-ul Acer Aspire E5-573G-56KR reprezinta un partener ideal atunci cand vine vorba de a-l folosi oriunde, la munca sau in vacanta, acesta oferind suportul necesar procesarii datelor rapid. Componentele asamblate sunt atent alese astfel incat consumul energetic sa fie unul extram de mic, lucru care il face sa stea foarte bine la capitolul autonomie, timpul estimat de lucru pe baterie urcand pana la 5 ore. Designul este modern si minimalist, suprafata carcasei din plastic solid este vopsita in culori inchise si mate care nu retin praful si urmele de amprenta.

        Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate printr-un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Nu face zgomot fiind deasemenea si silentioasa. 

         Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli.

        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel Core i5 4210U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz destul de bine optimizat din punct de vedere energetic pentru un consum minim de energie. Foloseste o memorie RAM de 4 Gb iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de 500 Gb ce lucreaza la o viteza de rotatie de 5400 rpm. Pentru un viitor upgrade ii mai poti adauga inca o placuta de memorie pentru un total de 16 Gb.

        Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920M cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Nu este una din cele mai noi placi existente pe piata dar este bine venita deoarece va oferi o consistenta surprinzatoare atunci cand vine vorba de jocuri si aplicatii care au nevoie de resurse grafice peste medie. Tehnologia Nvidia Optimus optimizeaza cantitatea de memorie video care va fi distribuita aplicatiilor care ruleaza in background. Deasemenea pentru aplicatiile care necesita un plus de memorie video care sa foloseasca toata capacitatea placii video, tehnologia GPU Boost incarca bufferul placii video la maxim.

        Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 2.0, un port USB 3.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype. Placa de retea integrata suporta viteze in internet de pana la 1 Gb/s.

Recomandare:

       Laptopul Acer Aspire E5-573G-56KR este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

Laptop Acer Aspire E5-573G-56KR cu procesor Intel® Core™ i5-4210U 1.70GHz, Haswell™, 15.6", 4GB, 500GB, DVD-RW, nVIDIA® GeForce® 920M 2GB, Linux, Gray

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *