Cuptor incorporabil Bosch HBG655NS1 pret si specificatii tehnice

      Sa alegi un cuptor incorporabil ideal nu este intotdeauna o sarcina la indemana, dar daca tintesti sa ai parte de un nivel de performanta peste medie si o eficienta buna in ceea ce priveste procesul de gatire, cu siguranta vei alege modelul incorporabil Bosch HBG655NS1. Tehnologiile de ultima generatie patentate de catre cei de la Bosh te vor rasfata cu cele mai bune conditii de pregatire a diverselor tipuri de mancaruri, de la carne, legume si peste, totul intr-un timp foarte scurt.

       Bosch HBG655NS1 este un cuptor incorporabil care poate fi cu usurinta incadrat in mobila bucatariei tale tinand cont de urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 54.8 cm. Suprafata metalica din inox de la exterior face din acesta sa fie un obiect de decor de care te vei mandri ori de cate ori vei intra in bucatarie, potrivindu-se perfect cu celelalte electrocasnice din peisaj. In partea superioara acesta dispune de un panou de comanda cu butoane actionate prin touch dar si un display generos unde vei avea afisate toate caracteristicile de mediu de la interior (temperatura si umiditate). Inelul rotativ de pe panoul de comanda ofera un control intuitiv care prin rotirea lui vei putea accesa diverse optiuni din meniul cuptorului.

      Cu Hotair Eco, Bosch ofera un nou mod de incalzire, care este cu 30 % mai eficient decat valoarea maxima permisa pentru Clasa de Eficienta Energetica A+. O canalizare inteligenta a caldurii, utilizarea optima a materialelor cuptorului si o izolatie suplimentara asigura reducerea considerabila a consumului de energie. Hotair Eco permite prepararea economica din punct de vedere energetic a prajiturilor, alimentelor gratinate, a celor congelate etc., pe un nivel. Consumul de energie in timp de o ora este de 0.87 kW/h.

      Bosch HBG655NS11 este un cuptor incorporabil electric ce se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 3650 W. Acesta are o capacitate de pana la 71 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. 

      Sistemul de curatare EcoClean Direct se bazeaza pe existenta unor panouri catalitice aflate in partile laterale ce elimina depunerile de murdarie precum si mirosurile neplacute in timpul gatitului.  Datorita acestui strat special care absoarbe automat reziduurile grase, aproape ca nu mai este necesara curatarea.

       Cuptorul Bosch HBG655NS1 este dotat cu o multitudine de functii si programe: incalzire rapida, functie decongelare, grill, incalzire superioara/inferioara, treapta pentru pizza etc. Cu functia convectie aer 4D vei fi sigur ca alimentele vor fi rumenite in mod egal din toate partile. Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane comenzi ca element de siguranta pentru copii.

       Sistemul AutoPilot 10 este un sistem automat cu 10 programe presetate optimizate pentru diverse tipuri de alimente care foloseste setari automate realizate de producator. Acesta setari poti fi facute diferentiat pentru fiecare nivel in parte, lucru care face posibila gatirea a mai multor feluri de mancare in acelasi timp. 

        Accesul la interior va fi unul diferit fata de alte cuptoare din aceiasi gama, acesta fiind dotat si cu sistem iluminare cu becuri LED care vor oferi o viziune completa la tot ceea ce se intampla la interior fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa cuptorului. Indiferent de momentul n care te vei decide sa umblii la interior, usa cuptorului va ramane rece datorita sistemului usa rece, care reprezinta un factor de protectie important atunci cand cei mici sunt prin preajma. deasemenea usa cu geam in 3 straturi va proteja alimentele de la interior astfel incat procesul de gatire sa fie rapid iar consumul energetic sa fie unul minim. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Bosch HBG655NS1, Electric, Multifunctional, 71 l, 13 Functii, EcoClean, Convectie 4D, Inel rotativ, Touch control, Display TFT, Inox