Frigider cu o usa Daewoo FN-146 pret si specificatii tehnice

  • de

        Daewoo FN-146 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant al carui spatiu sa fie dedicat numai pentru frigider pentru un consum de energie mai mic. Designul este unul clasic iar dimensiunea acestuia este minimizata prin lipsa congelatorului din partea superioara.

        Spatiu din interior este unul suficient de mare, frigiderul avand un volum net de 122 de litri. Interiorul acestuia este impartit intre cele 2 rafturi realizate din sticla securizata rezistenta ce pot fi glisate sau reasezate in cazul in care doresti sa introduci si alimente a caror dimensiune este mai mare. Deasemenea frigiderul este prevazut si cu un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor situat la nivel inverior, compartiment in care temperatura se pastreaza constanta. Pe usa putem observa cate un suport pentru fiecare nivel de raft in care iti poti depozita doze de suc/bere intr-o zona usor accesibila si la indemana.

        Consumul energetic este unul foarte redus acesta fiind inclus in clasa de consum A+ fiind cu 25% mai economic fata de modelele clasice din clasa A. 

        Frigiderul cu o usa Daewoo FN-146 foloseste un sistem automat de dezghetare care realizeaza aceast procedeu in timpul functionarii fara a mai fi nevoiti sa scoateti toate alimentele afara.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca doresti sa te bucuri de functiile unui frigider performant cu un consum redus de energie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc, il poti achizitiona zilele la acestea la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Frigider cu o usa Daewoo FN-146, 122 l, Clasa A+, H 85.8 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *