Aragaz Hotpoint-Ariston CP97SEA excelent pentru bucatarie

  • de

      Aragazul Hotpoint-Ariston CP97SEA0 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aragaz cu adevarat performant care sa faca fata cerintelor unui restaurant astfel incat gatirea alimentelor sa fie una cat mai rapida. Cu un design atragator dat de materialele de calitate din care acesta este construit respectiv inox, va fi imediat remarcat in bucataria ta. 

      Din punct de vedere al dimensiunilor vorbim de un dispozitiv aragaz destul de voluminos avand urmatoarele coordonate: inaltime 85 cm, lungime 90 cm si latime 60 cm.

      Primul lucru care putem spune ca e diferit fata de un aragaz obisnuit este faptul ca acesta are 5 ochiuri de gaz la care putem gati simultan. Fiecare arzator in parte are o putere de 3 ori mai mare fata de unul normal astfel: arzator mare 3 kW, doua arzatoare de dimensiuni medii de 1.65 kW si unul de dimensiune mic de 1 kW. Plitele care au arzătorul rapid WOK promit sa aibe o eficiență în timp de până la 4 ori mai mare decât cea a unui arzatorului obisnuit. Alimentarea cu gaz este intrerupta imediat in cazul in care sunt detectate scapari (functie siguranta). 

      Acesta are un cuptor destul de voluminos de capacitate 68 litri dotat cu functie siguranta si incalzire inferioara. Este dotat si cu grill electric, rotisor fiind protejat la exterior de un geam de sticla neagra cu 2 straturi de protectie ce vor face aproape imposibil transferul de caldura cu exteriorul. Functia de coacere multi-nivel activeaza toate elementele de incalzire si ventilatorul, putand coace pe doua nivele in acelasi timp, chiar si retete diferite. Este ideal pentru alimentele care necesita gratinare la sfarsit sau coacere destul de indelungata.

    Functia de Gratinare foloseste elementul de incalzire superior si ventilatorul pentru a preveni arderea la suprafata a alimentelor. Ideal pentru kebab mixt, carnati si cotlete de porc. Procesul de coacere la temperatura redusa pastreaza calitatile nutritionale ale alimentelor si le face mai fragede. Programe disponibile: 40° Topire, Dospire si Iaurt; 65° incalzire, Uscare; 90°C Rapid la temperaturi reduse.

      Vezi totul in interior datorita sistemului de iluminat cu becuri LED. Sistemul de siguranta cuptor opreste instantaneu alimentarea cu gaz in momentul in care sunt detectate scurgeri de gaz in jurul sau.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus

 

Aragaz Hotpoint-Ariston CP97SEA, 5 Arzatoare, Gaz, Grill, Rotisor, 90 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *