Combina frigorifica Hansa FK268.3 AA pret si specificatii tehnice

  • de

          Hansa FK268.3 AA este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Ca aspect aceasta urmareste liniile clasice ale unei combine frigorifice in care culoarea alba mata face ca aceasta sa se potriveasca perfect alaturi de celelalte electrocasnice din bucataria ta. De retinul este si faptul ca aceasta este o combina frigorifica economica si este incadrata in clasa de consum A++.

          Combina frigorifica Hansa FK268.3 AA are o capacitate de stocare alimente de pana la 230 litri din care 166 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara a acesteia iar restul de 64 litri ii sunt repartizati congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. Congelatorul cu 3 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 3 Kg la 24 ore.

         Cu ajutorul termostatului reglabil vei putea ajusta simplu si rapid temperatura de la interior pentru o eficienta mai buna la racire. In decursul unui an, consumul estimat este undeva la 179 kWh, fapt care incadreaza combina la clasa de eficienta A++

        Alte caracteristici care trebuiesc luate in considerare sunt: iluminare interioara economica, termostat reglabil si sistem de dezghetare automat. In cazul unei pene de curent acesta are o autonomie totala de pana la 19 ore pana cand se dezgheaza in totalitate. Nu vei avea probleme nici din cauza zgomotului acesta fiind foarte silentios in timpul functionarii situandu-se la nivelul de 38 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *