Televizor LED Sencor 2810M4 pret si specificatii tehnice

  • de

      Sencor 2810M4 este un televizor LED de dimensiuni medii cu un display ce masoara in diagonala 71 cm, ideal pentru o camera mai mica sau pentru bucatarie. Face parte din gama 2016 si este dotat cu tehnologii dintre cele mai noi pentru procesarea imaginilor la o calitate cat mai apropiata de realitate. Desi numele de brand nu spune mare lucru, Sencor este un brand producator de electronice din Ungaria care se bucura de o apreciere deosebita peste hotare.

      Display-ul de dimensiune 71 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 500 cd/mp cu un timp de raspuns de 4 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.

      Sistemul audio de putere 2 x 6 W ofera un sunet clar, puternic, neasteptat de bun pentru aceasta gama de pret si beneficiaza si caracteristica speciala de reglaj fin in egalizator.

      Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).

       La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *