Epilator cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 review

  • de

         Epilatorul cu lumina intens pulsata Remington i-Light Prestige IPL6750 este un dispozitiv remarcabil pe care il poti folosi pentru a scapa de parul inestetic, cu rezultate care se vor vedea inca de la prima utilizare. Acesta utilizeaza tehnologie de ultima ora pentru a oferi rezultate optime de indepartare a parului pentru fata, corp si zona inghinala.

        Odata parul indepartat, efectul este unul de lunga durata iar pielea isi pastreaza aspectul catifelat in fiecare zi. Ideea de epilare definitiva fara durere este una extraordinara si asta datorita tehnologiei revolutionare IPL.

        Remington i-Light Prestige IPL6750 foloseste alimentare la priza, are 5 setari de putere, sistem de iluminare ce te ajuta sa vezi chiar si cele mai mici fire de par, iar avantajul sau major este acela ca poate fi utilizat pe toate suprafetele corpului, inclusiv fata, zona inghinala sau cea axiala. Acesta are si un acumulator reincarcabil cu o durata de functionare de pana la 1 ora. Incarcarea acestuia dureaza cam aproximativ 2-3 ore.

        Intreg procesul de indepartare al parului nedorit este de durata si consta in 6 sedinte regulate la o saptamana distanta. Rezultatele se vor vedea inca din prima saptamana dar pentru 100% eficienta este nevoie de toate cele 6 saptamani. Actioneaza delicat, deci nu vei simti niciun fel de durere si este recomandat pentru toate tipurile de par mai putin cel de culoare roscat.

        Acesta are un LED ce nu necesita schimbare, senzor de piele si trei atasamente pentru o utilizare personalizata pe zona fetei, axilei, picioarelor sau zona mai sensibila a bikinilor. Impulsul luminos va putea fi actionat folosind comenzile accesibile din zona degetului de pe manerul de sustinere.

        Tehnologia avansata Propulse actioneaza prin incalzirea foliculului parului, focalizand energia luminoasa la radacina pentru a opri ciclul de crestere. 

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret    

          Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *