Laptop ASUS P2520LA-XO0762R pret si specificatii tehnice

  • de

         ASUS P2520LA-XO0762R este un laptop care se preteaza perfect mediului de afaceri, un dispozitiv portabil pe care il vei folosi cu placere la munca sau la facultate. Atentia constructorilor au fost focusata pe partea de design si pe calitatea materialelor care dau un aspect placut si ii confera acestuia senzatia de lucru bine facut, solid.

         Finisajul mat al ecranului previne reflexiile nedorite si reduce gradul de oboseala al ochilor. Balamalele de sustinere ecran de unitatea principala sunt destul de tepene si permit asezarea ecranului in pozitia dorita sub un unghi de pana la 170 de grade.

         Tastatura bine definita la nivelul tastelor ofera un spatiu suficient de mare intre butoane, fiind astfel un instrument perfect pe care il vei folosi la tehnoredactare sau in alte operatiuni mai complexe. TouchPad-ul de dimensiuni generoase vine cu suport multi-touch si este foarte precis in toate activitatile pe care le vei intreprinde.

         Ecranul de dimensiune 15.6 inchi beneficiaza de caracteristica speciala anti-reflexie, foarte utila atunci cand esti nevoit sa lucrezi la el pentru un timp indelungat. Puterea de lucru este data de urmatoarele componente instalate pe el:

– procesor Intel Core i3 4005U – tactat la frecventa 1.7 Ghz

– memorie RAM 4 Gb (upgradabila la 16 Gb)

– spatiu stocare pe HDD 500 Gb

– placa video integrata

       Placa video desi nu va oferi suficienta resurse astfel incat sa fie demna de un laptop gaming, este suficienta in cazul filmelor la rezolutii Full HD sau jocurilor care nu necesita resurse video foarte mari.

       In ceea ce priveste partea de conectivitate, notebook-ul este echipat cu o interfata USB 3.0 ultrarapida de ultima generatie care va asigura un transfer rapid de date. Functia de USB Charger iti da posibilitatea de a incarca alte dispozitive (tableta/telefon) rapid direct de la laptop. Alte porturi disponibile pentru acest model: 1 port HDMI, 3 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, iesire video analogica VGA, wireless, bluetooth, camera web, cititor card etc. Sistemul de operare inclus este Windows 10 pe 64 de biti.

       ASUS P2520LA-XO0762R va fi un dispozitiv pe care il vei purta cu usurinta dupa tine de fiecare data cand vei avea nevoie de el, acesta cantarind aproximativ 2.4 Kg, iar bateria de 4 celule care ii va oferi o autonomie de pana la 6 ore.

Recomandare:

     Laptopul ASUS P2520LA-XO0762R este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere cea mai buna experienta in utilizare: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *