Bicicleta magnetica Sporter KPR61100 pret si specificatii tehnice

  • de

      Bicicleta magnetica Sporter KPR61100 este ideala pentru a te mentine in forma si a scapa de kilogramele nedorite si de a avea un corp de invidiat mai ales acum in prag de sezon estival.

     Bicicleta magnetica Sporter KPR61100 va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor.  Are o greutate de numai 4 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. 

      Este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la timp, viteza , distanta parcursa, calorii, puls si istoric kilometri. Suporta pana la 100 Kg greutate corporala si are 8 nivele de rezistenta ce pot fi selectate din meniul de comanda. 

       Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta magnetica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


          Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *