Laptop ASUS X553SA-XX021D pret si specificatii tehnice

  • de

          Laptopul ASUS X553SA-XX021D este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv portabil, bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Cei de la Asus au lucrat intens in ultimul timp si la partea de estetica lucru vizibil si la modelul ASUS X553SA-XX021D ce se remarca prin materialele de calitate fiind realizat dintr-un plastic rezistent care aparent poate sa se asemene cu aluminiu daca il privim de la distanta. 

          Mi-a placut si cum sunt asezate tastele avand un spatiu destul de decent daca vrei sa il folosesti la munca de birou unde ai de redactat texte in pozitii comode si usor intuitive.

         Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg. Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

         Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel Celron N3050 tactat la o frecventa de 1.6 Ghz care poate urca pana la 2.16 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 si se descurca foarte bine si in multitasking. Pentru stocarea pe HDD sunt disponibili pana la 500 Gb accesibili la o viteza de rotatie de 5200 rpm.

         La capitolul performante grafice acesta este inzestrat doar cu o placa video integrata, suficient de puternica pentru a duce la bun sfarsit operatii care nu necesita resurse video extraordinare. Daca esti pasionat de jocuri vei fi dezamagit la acest capitol, aceasta fiind capabil cel mult sa ruleze anumite jocuri de generatie mai veche.

        Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. Nu vei avea nici probleme din punct de vedere al portabilitatii, deoarece acesta cantareste aproximativ 2.2 Kg.

         Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100Mbs, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 2.0 si altul 3.0 si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

        Tehnologia ASUS IceCool ofera laptopului X553SA-XX021D un design intern unic ce rezolva problemele de confort cauzate de supraincalzire prin prevenirea acumularii nedorite de caldura in zona suportului pentru palme. Temperatura nu va depasi la exterior niciodata mai mult de 28°C – 35°C.

Recomandare:   

       Laptop-ul ASUS X553SA-XX021D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *