Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 43W808C pret si specificatii tehnice

  • de

         Sony Bravia 43W808C este un televizor LED complet din toate punctele de vedere, echipat cu cele mai noi tehnologii gata sa te impresioneze ori de cate ori vei urmari filmele si serialele tale preferate. Experienta cinematografica va fi disponibila acum si acasa la tine prin intermediul televizorului 3D LED Sony Bravia 43W808C. 

         Arata bine ca aspect general lucru evidientiat in special de materialele de calitate care contribuie din plin la designul sau dar si ramele subtiri care pun in valoare la maxim dimensiunea impresionanta a display-ului. Vei avea acces rapid atat la aplicatii din interfata Smart cat si la interfata TV. Comutarea dintre o interfata in alta se va face simplu prin accesarea unui buton de pe telecomanda procesul executandu-se foarte rapid.

         Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Sony. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia X-Reality PRO elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disc™ si chiar si din fotografiile digitale.  Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 108 cm si suporta rezolutii Full HD 1080p. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.

       Principalul avantaj al unui astfel de televizor este reprezentat de faptul ca vei putea instala jocuri si aplicatii direct pe acesta pe care le vei putea utiliza la o rezolutie superioara Full HD. Smart TV-ul Sony ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad-Core.

       Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: Dolby Digital, Dolby Digital Plus.

       Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona. Media player-ul reda perfect toate formatele de fisiere multimedia(video, audio, etc.). TV-ul este dotat si cu tuner digital ce iti permite vizionarea canalelor digitatale ce emit in format HD si Full HD fara a mai fii nevoie de un receiver extern.

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

        Primesti o tastatura wireless gratis in cazul in care il comanzi online de aici: Detalii promotie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *