Sari la conținut

Storcator de fructe cu melc Kuvings B6000S specificatii tehnice

  • de

      Un stil de viata sanatos implica o alimentatie sanatoasa zi de zi si cat mai variata in care elementul de baza fructe si legume nu ar trebui sa lipseasca. Vitaminele din fructe sunt cel mai bun remediu naturist pentru o stare de bine pe tot parcursul zilei si o imunitate crescuta in fata microbilor din lumea cotidiana. 

      Storcatorul de fructe cu melc Kuvings B6000S este o alegere interesanta daca pretuiesti toate aceste aspecte iar sanatatea este mai presus decat orice, un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, capabil sa prepare cele mai gustoase sucuri din fructe si legume. Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele si legumele fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcere lenta 60 rpm a fructelor si legumelor vei beneficia de toate vitamine.

      Arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind construit din materiale de calitate care ii vor asigura acestuia o durata de functionare extinsa. Are o forma compacta si un design modern perfect pentru a fi integrat la bucatarie alaturi de celelalte electrocasnice. 

      Tehnologia unica a storcatorului Kuvings B6000S permite obtinerea unui suc natural 100% omogen, prin presarea usoara a fructelor, spre deosebire de zdrobirea lor la mare viteza, ca in cazul storcatoarelor conventionale. Motorul puternic (240W) asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legume tari. Spre deosebire de storcatoarele conventionale de mare viteza, care distrug nutrientii si grabesc procesul de oxidare, Kuvings stoarce delicat fructele si legumele, fara a le distruge structura naturala. Prin stoarcerea lenta (60 rpm) a fructelor si legumelor intregi, veti beneficia de un suc natural, bogat in vitamine si enzime, minimizand pierderea de substante nutritive.

       In partea de sus acesta este prevazut cu un sistem tubular pe unde vei introduce atat fructe legume urmand a fi apoi procesate si separate pulpa respectiv suc in doua compartimente speciale. Este eficient indiferent de fructul sau legumele folosite avand puterea necesara sa obtina rezultate foarte bune in cazul in care folositi pulpa tare greu de strapuns.

      Recipientul pentru suc are o capacitate de 0.4 litri iar ca viteze are o singura treapta de reglare viteza.

      Capacul inteligent al storcatorului Kuvings B6000S nu permite pierderea vreunei picaturi de suc si nu lasa mizerie in bucatarie. Tinand capacul inchis, poti sa creezi amestecuri delicioase de sucuri din diverse fructe si legume, iar pentru sucuri diferite, prin simpla turnare a unui pahar de apa in storcator, puteti clati rapid si usor aparatul.

Recomandare:   

        Este alegerea perfecta daca doriti sa optati pentru un dispozitiv performant caruia nu ii iese cunoscut termenul de „nu se poate” la un pret destul de bun: Verifica oferta pret

        Pentru mai multe imagini si specificatii tehnice viziteaza pagina producatorului accesibila de aici

        Zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy:  Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *