Sari la conținut

Masina de spalat rufe semiautomate Simbio SBWM78 pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe semiautomata Simbio SBWM78 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe semiautomat perfect pentru tine acasa fiind alternativa perfecta la o masina de spalat automata avand un pret accesibil. Daca stii ca nu poti asigura o presiune constanta a apei e exact ceea ce iti trebuie, o masina de spalat nu foarte pretentioasa care isi face treaba pentru care a fost proiectata foarte bine.

       Designul este unul simplist dar compact completat de materialele de calitate din care este construita, culoarea alba fiind cea predominanta in aspectul general. Este o masina usor de utilizat, panoul de comanda fiind dotat cu functii intuitive si in plus nu ai nevoie de o conexiune permanenta la o sursa de apa curenta.

       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 7.8 Kg in timpul procesului de spalare si de pana la 5 Kg la stoarcere.

      Simplitatea este litera de lege astfel ca pana si persoanele cu mult mai putina experienta in a utiliza un atfel de dispozitiv se vor descurca foarte bine cu aceasta. Panoul de comanda este dotat cu doua butoane rotative unul pentru selectie timp de functionare iar celalalt pentru setarile selectorului de spalare. Deasemenea este prezent si un alt buton care te va ajuta sa selectezi tipul de stoarcere.

       O poti folosi chiar si pe timp de noapte fara a avea probleme din pricina zgomotului produs din timpul functionarii, aceasta fiind un dispozitiv silentios avand un nivel zgomot la centrifugare de 72 dB si in timpul procesului de spalare 62 dB. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea nici unei gospodine iscusite: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *