Sari la conținut

Masina de spalat Indesit IWC 71251 C ECO pret si specificatii tehnice

  • de

       Daca ti-ai propus sa iti achizitionezi o masina de spalat in viitorul apropiat recomandarea mea este Indesit IWC 71251 C ECO, un dispozitiv performant, fiabil in timp disponibil la un pret accesibil. Putem mentiona si faptul ca arata foarte bine si ca aspect, lucru evidentiat de materialele de calitate din care este construita.

       Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind usor de integrat chiar si in apartamentele mai mici avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 53.5 cm. Din punct de vedere tehnic putem vorbi de faptul ca avem de-a face cu o masina de spalat de capacitate mare de pana la 7 Kg cu o viteza de rotatie de 1200 rpm.

       Daca ti-ai propus ca masina de spalat sa nu consume foarte multa energie este de mentionat si faptul ca aeasta este inclusa in clasa de consum superioara A+ (consum standard in program de 1.07 kWh).

       Programele 16 la numar asigura majoritatea functiilor de spalare de care vei avea nevoie: program bumbac, delicate, jeansi, antialergic (realizeaza o clatire intensa pentru a elimina particulele mici de detergent din tesatura), program rapid etc. Fiind dotata cu functia Eco Time nu este necesar ca de fiecare data sa incarci masina cu rufe la capacitate maxima, aceasta adaptandu-si consumul energetic si cel al apei la cantitatea de rufe introdusa in cuva.

       Cu optiunea Delay Timer poti programa ca masina de spalat sa functioneze chiar si atunci cand nu esti acasa in deplina siguranta. Pentru un consum energetic minim poti folosi si optiunea Energy Saver cu ajutorul careia vei putea spala eficient rufele usor murdare la o temperatura apropiata de valoarea de 30 de grade (economisire energie pana la 70%).

       De retinut este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa putand fi folosita chiar si in timpul noptii fara sa deranjeze (nivel zgomot 60 dB).

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *