Laptop Acer Aspire E5-573-501C pret si specificatii tehnice

  • de

        Acer Aspire E5-573-501C face parte din categoria laptopurilor accesibile, performantele oferite de acesta recomandandu-l celor care-si doresc un laptop performant care se va preta perfect atat la munca cat si la facultate. 

        Imi place si cum arata ca design, un look un pic mai nonconformist care va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand il veti folosi in preajma prietenilor. Materialele de calitate si finisajele de inalta clasa sunt si ele printre principalele motive pentru care cred ca acesta este o solutie perfecta pentru orice utilizator de rand.

        Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

       Display LCD LED Acer ComfyView masoara in diagonala 15.6 inchi. Acesta suporta o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli avand o un unghi de vizibilitate foarte bun atat in exterior la lumina zilei. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i5 tactat la frecventa de 1.7 Ghz construit pe arhitectura Haswell. In modul Turbo Boost acesta poate urca in frecventa pana la 2.7 Ghz. La capitolul memorie acesta este prevazut cu o placuta de 4 Gb langa care ii mai poti atasa si o a doua placuta pentru un total de maxim 16 Gb. Spatiul de stocare pe HDD de 1Tb este mai mult decat suficient pentru activitatile zilnice. 

       Desi nu este dotat cu o placa video dedicata vei putea totusi rula jocuri de generatie mai veche sau jocuri care nu necesita multe resurse video. Nu este un laptop dedicat pentru gaming avand caracteristici mai degraba generaliste perfecte pentru navigare internet, operatiuni de tip office sau vizionat filme online la rezolutii HD.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 

       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 2.0 si doua USB 3.0, iesire HDMI si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca urmaresti sa achizitionati un laptop in acest buget, un dispozitiv performant echilibrat la toate capitolele: Verifica oferta pret

        In plus, zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *