Sari la conținut

Pistol de vopsit Matrix SG 650 pret si specificatii tehnice

  • de

        Orice meserias are nevoie de sculele potrivite atunci cand se apuca de mesterit cate ceva in jurul casei, iar in cazul in care planifici un nou proiect pe cont propriu care sa aiba in vedere vopsirea unei suprafete mai mari iti recomand pistolul de vopsit Matrix SG 650. Eu l-am achizitionat deoarece am avut de vopsit gardul la gradina iar luat la pensula ar fi durat o vesnicie.

        Pistolul de vopsit Matrix SG 650 are o putere nominala de 650 W si un debit de 0.2 litri/min. Jetul poate fi reglat in 3 trepte reglabile in functie de necesitati.  Pistolul de vopsit este meserias in ceea ce priveste eficienta la vopsit, acesta reusind sa acopere o suprafata destul de mare la o prima mana, fara a trebui sa inisti de mai multe ori in aceiasi zona.

        Rezervorul pentru vopsea are un volum de 0.8 litri, acesta fiind prevazut cu gradatii astfel incat sa stii exact cantitatea de vopsea consumata.

        Tehnologia Spray Control ofera o buna precizie la vopsire astfel incat vopseaua sa isi atinga scopul si sa nu dea pe langa. Pentru suprafetele inguste exista si un asa numit mod de functionare pentru vopsire in unghi. Totul devine astfel automat fara a mai fi nevoit sa recurgi la clasicile metode in care foloseai pensula.  

       In cazul in care doresti mai multa mobilitate ii poti atasa si furtunul de 2 metri care vine inclus in pachetul standard. Alte accesorii care le primesti impreuna cu acesta sunt: 4 perii pentru aspirator, prelungitor furtun aspirare, furtun aspirare, curea umar, cupa pentru masurare vascozitate.

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *