Sari la conținut

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L Inverter pret si specificatii

  • de

        Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L iti va asigura tot confortul de care ai nevoie vara aceasta atunci cand temperaturile vor urca peste pragul de canicula, un dispozitiv climatic performant, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Acesta impresioneaza si prin design, culoarea acestuia fiind un gri inox placut la vedere care va atrage cu siguranta privirile celor care vor veni in vizita la tine acasa.

       Nivelul dotarilor este unul dintre cel mai bun pentru acest model, acesta beneficiind atat de sisteme inovative de ultima generatie cat si de filtre care au rolul de a curata aerul rece de microbi si impuritati. Unitatea interioara este dotata cu un display de tip LCD unde vor fi afisate temperatura camerei precum si setarile programelor de functionare.

       Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L are o capacitate totala de racire de 9000 BTU, acesta fiind ideal pentru o incapere de pana in 25 de mp. Pentru a simplifica modul de utilizare al acestuia, Whirlpool SPIS 409L este dotat si cu telecomanda cu control wireless de la distanta.

       Whirlpool SPIS 409L iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Whirlpool respectiv “Al 6-lea simt”. Datorita prezentei tehnologiei AL 6-lea Simt, aparatul electrocasnic are posibilitatea de a adapta consumul de energie electrica in functie de evolutia temperaturii din incapere. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima.
        Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIS 409L este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

4D admisie aer – asigura o racire rapida si un schimb de curenti de aer foarte rapid (acesta vine in premiera cu acest sistem inovativ)
Al 6-lea simt Airflow – aparatul de aer conditionat selecteaza in mod automat modul de functionare in functie de evolutia temperaturii din camera
Al 6-lea simt Power Saver – aparatul de aer conditionat intra in regim conservare energie atunci cand temperatura camerei este mentinuta la regimul termic setat.
Al- 6-lea simt Sleep – Aceasta caracteristica permite AC sa tina pasul automat cu schimbarile in metabolismul corpului uman pe timp de noapte. Acest lucru inseamna ca temperatura setata creste cu 1 ° C la fiecare o ora, pana la 2 ° C la fiecare doua ore, asigurandu-se ca utilizatorul nu simte schimbarile de temperatura prea brusc

        Acesta sta bine si la capitolul filtre de protectie care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati: filtru HD – retine pana la 90% din particulele de praf, filtru Active Carbon – retine mirosurile neplacute.

        Functia de diagnosticare este si ea foarte utila deoarece este menita sa iti furnizeze informatiile potrivite atunci cand apar erori in programare sau chiar functionare oferindu-ti solutii la erorile de functionare. Auto Clean este functia care impiedica formarea mucegaiului. Dupa oprirea aparatului de aer conditionat, ventilatorul este uscat automat.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *