Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA performanta buna

           Vara aceasta se anunta a fi la fel de calduroasa ca si cele de pana acum, iar ca sa nu fi luat prin surprindere asigura-te de pe acum ca vei iti vei achizitiona un aparat de aer conditionat suficient de bun astfel incat sa faca fata temperaturilor caniculare din timpul zilei. Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA e exact ceea ce iti trebuie, un sistem de climatizare modern, silentios si cu un consum de energie redus, totul la un pret accesibil.

           Eu am ales sa-mi cumpar aerul conditionat inaintea sezonului de vara, asadar acum va pot detalia cateva impresii despre modelul ales de mine. Dupa lungi cautari pe internet intr-un final m-am oprit la Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA, un aparat foarte bine dotat, cu performante peste medie dar cu pret accesibil chiar si pentru cei care nu dispun de un buget ridicat.

           Arata foarte bine si ca aspect general, are un design compact si e de culoare alb, integrandu-se pefect cu liniile de design ale incaperii tale. Unitatea interioara arata foarte bine, in partea din stanga fiind prezent un display LCD care temperatura setata. Informatii detaliate legate de temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt prezente pe display-ul LCD prezent pe telecomanda.

           Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA 9000 BTU este ideal pentru a raci sau incalzi o suprafata de maximum 25-30 mp: locuinta sau birou. Economia in operare este marele avantaj al aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric. Datorita designului atent al tuturor componentelor si utilizarii tehnologiilor avansate, eficienta energetica sezoniera atinge niveluri extraordinare. Gama MSZ-HJ obtine valori energetice (indici de eficienta sezoniera) care ii permit sa ajunga la Clasa A la racire si incalzire.

           Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA iese in evidenta prin caracteristica unica ce se intalneste doar la dispozitivele marca Mitsubishi si anume motorul Poki-Poki care ofera o densitate si o forta magnetica ridicata, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. Senzorii aparatului de aer conditionat monitorizeaza permanent ambientul si combina functiile de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare pentru a fi atinsa temperatura optima. Sistemul DC Inverter este un dispozitiv electronic care permite variatia in mod eficient a vitezei compresorului si in consecinta a puterii livrate de sistemul de climatizare, in conformitate cu cererea de racire sau de incalzire.

          Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este dotat cu mai multe functii interesante printre care:

Auto Restart – aparatul porneste automat avand aceleasi setari de fiecare data chiar si dupa o pana de curent
Dezumidificare – aparatul de aer conditionat elimina excesul de umezeala din atmosfera
Sleep/Night Mood – aparatul de aer conditionat functioneaza silentios pe timp de noapte.  

          In modul de functionare automat, aparatul de aer conditionat isi va adapta modul de functionare la caracteristicile de mediu detectate de senzorii instalati pe el. 

          Acesta sta bine si la capitolul filtre de protectie care iti vor asigura un aer rece curat si sanatos fara impuritati. Pe timp de noapte lasat sa functioneze nu va deranja somnul, mecanismul de functionare fiind unul deosebit de silentios.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat