Sari la conținut

Iphone SE in stoc la eMag

        Cei de la eMag au listat deja pe site cel mai nou terminal al celor de la Apple si anume modelul Iphone SE care poate fi precomandat inca de pe acum, utilizatorii intrand in posesia lui incepand din prima jumatate a lunii aprilie.

        Design-ul iPhone SE este asemănător cu cel al iPhone 5S, carcasa fiind realizată din aluminiu. Smartphone-ul, cu un ecran de 4 inci și o rezoluție de 1.136×640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 și 2GB RAM, iar camera foto principală de 12 mexapixeli are capacitatea de a filma la 4K.

       Prețul în România pentru noul terminal al Apple este de 2.099,9 lei în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă sau de 2.499,9 lei, în cazul modelului care dispune de o capacitate de stocare de 64 GB. Ambele modele ale iPhone SE pot fi achiziționate în culorile alb, negru, roz și auriu.

    Presimt ca acesta va avea un succes destul de mare pe piata mai ales pe segmentul acelora care isi doresc un telefon de buzunar foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. Cei de la Apple vor trebui sa vina cu ceva idei noi destul de inovatoare pentru generatia 7 de Iphone daca nu vor sa nu inghete astfel vanzarile si asa nu satisfacatoare in cazul Iphone 6S.

 Recomandare:

      Daca face parte din planul de achizitie pentru un nou smartphone iti recomand sa urmaresti preturile inca de pe acum la noile modele 5SE:Vezi intreaga lista de modele actualizata aici

Livrarile incep din luna aprilie. Vezi detalii si preturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *