Televizor Smart LED Sony Bravia 32WD600 pret si specificatii tehnice

      Televizorul Smart LED Sony Bravia 32WD600 din gama 2016 este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor capabil sa redea imagini de calitate, totul la un pret decent. Arata bine si din punct de vedere al designului, este subtire si are un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

      Sistemul de procesare al imaginii de la Sony pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continu. Motorul de procesare unic X-Reality PRO de la Sony curata si rafineaza imaginile pentru o vizualizare incredibil de detaliata. Chiar si continutul redat la rezolutie mica este imbunatatit cu X-Reality PRO pentru a oferi o imagine cat mai buna.

      Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 102 cm si suporta rezolutii HD 720p. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul are un cadru ingust, cu ornamente minimaliste, astfel incat intreaga atentie sa fie focusata catre display. Imaginea de o claritate impecabila este datorata multitudinii de sisteme de corectare si procesare a imagini din dotare printre care:  Motionflow XR 200 Hz, Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, etc. Motorul grafic Motionflow XR adauga cadre suplimentare intre cele originale pentru a asigura astfel consistenta imaginilor acolo unde transmisiunea nu este una de cea mai buna calitate.

       Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 10 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte bun, bass puternic si clar. Acestea beneficiaza si de caracteristici superioare cum ar fi: Dolby Digital, Dolby Digital Plus si S – Master.

      Tunnerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.

      Acesta sta bine si pe partea de conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 2.0, intrare VGA, doua porturi HDMI, Scart, Slot CI+ si intrare pentru casti. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea exista si posibilitatea de a te conecta la reteaua de internet cu ajutorul acestuia, atat prin LAN cat si wireless.

      Desi nu este un Smart Tv propriu-zis, televizorul Sony Bravia 40WD650 este dotat si cu un set de aplicatii minimaliste care fac referire la functii obisnuite de navigare sau vizionat filme online: aplicatie Youtube, Netflix, retele sociale, Opera etc.

      De remarcat este si consumul acestuia de numai 48 W mai putin chiar si ca un bec, de aceea daca inca mai folosesti un televizor pe vechea tehnologie CRT iti recomand sa renunti la el deoarece vei observa in timp diferenta la factura de curent.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Televizor Smart LED Sony Bravia 32WD600
  • Televizor Smart LED Sony Bravia 32WD600
5

Televizor Smart LED Sony Bravia 32WD600

Televizorul Smart LED Sony Bravia 32WD600 din gama 2016 este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor capabil sa redea imagini de calitate, totul la un pret decent. Arata bine si din punct de vedere al designului, este subtire si are un ecran pus in valoare la maxim datorita ramelor ce ocupa un spatiu destul de redus din suprafata acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *