Sari la conținut

Banda eletrica de alergare HouseFit HT 9138 HP pret si specificatii tehnice

  • de

       Banda eletrica de alergare HouseFit HT 9138 HP este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv complet de antrenament care sa beneficieze de toate conditiile de lucru pentru a-ti modela corpul si a mentine o stare fizica de bine in fiecare zi, chiar la tine acasa.
       Banda eletrica de alergare HouseFit HouseFit HT 9138 HP este dotata cu un motor de putere mare de pana la 1.5 CP care ii imprima acesteia o viteza variabila de pana la 14 Km/h. Suprafata de alergare 122 x 40 cm ofera o aderenta buna la miscare iar in cazul in care apar accidente si dezechilibrezi aceasta se opreste automat.
       Pentru utilizatorii avansati care vor sa experimenteze un alt grad de dificultate, banda de alergat este prevazuta cu 3 nivele de inclinare. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe eficient socurile produse sub actiunea greutatii tale. Masa corporala maxima admisa este de 110 Kg.
      Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 5 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.
      Sistemul de amortizare socuri ii asigura o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa ascultii muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.
      Dupa fiecare antrenament o poti plia foarte usor datorita sistemului automat hidraulic.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *