Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1 pret si specificatii tehnice

  • de

        Studiile din domeniu arata ca un gatit sanatos este acela in care se foloseste abur din abundenta si nu grasimi sau uleiuri care pot provoca probleme de sanatate in timp. Problema ar fi totusi consturile destul de mari pentru un astfel de aparat de gatit dar daca detii buget nu ar trebui sa stai pe ganduri foarte mult deoarece merita toti banii. Cuptorul incorporabil cu abur Bosch CDG634BS1 este o alegere inspirata in acest sens, acesta avand un pret mai decent fata de alte modele, acesta fiind dotat la randul lui cu o multime functii si tehnologii de ultima generatie.

      Sistemul de ventilatie cu abur asigura patrunderea uniforma a caldura in interiorul alimentelor gatite la interior, intreg procesul de preparare fiind unul uniform si foarte sanatos.

      Cuptorul incorporabil cu abur Bosch CDG634BS1 arata foarte bine si ca design exterior, este foarte incapator la interior iar materialele din care acesta este construit sunt unele de cea mai buna calitate respectiv inox si sticla. Suprafetele lucioase si gri metalizat ne spun faptul ca aveam de-a face cu un cuptor incorporabil premium. Panoul de comanda pozitionat in zona centrala este dotat cu mai multe butoane senzitive dar si un selector de temperatura si programe alaturi de care se afla un display LCD care iti va indica informatii pretioase cu privire la temperatura de la interior dar si timpul ramas pana cand alimentele de la interior sunt gata preparate.

       Sunt disponibile pana la 24 de setari pentru temperatura si pana la 4 de programe de gatit pre-setate care la randul lor pot fi reconfigurate dupa bunul plac. Functiile si programele de baza disponibile pentru acest cuptor fac referire la: incalzire rapida, iluminare interioara, gatire cu abur, in inel, functie grill si ventilator. 

       Acesta are o capacitate la interior de pana la 38 de litri fiind indeajuns de spatios pentru a fi folosit pentru pregatirea mesei intregii familii. Nu consuma nici foarte multa energie, acesta fiind incadrat in clasa de eficienta A. Puterea maxima dezvoltata de acesta ajunge pana la 1900 W cu un consum de energie de 0.99 Kwh. Interiorul cuptorului este foarte bine izolat pentru a retine mult mai bine caldura la interior iar consumul energetic sa fie mult mai mic. Astfel transferul de caldura cu exteriorul este aproape inexistent, lucru care il face pe acesta sa fie eficient cu pana la 10% fata de alte modele din aceiasi gama.

     Intretinerea aparatului este deasemenea usor de realizat. Suprafata de contact este confectionata dintr-un inox special creat pentru a nu retine urmele de amprente iar atat usa cat si interiorul cuptorului realizat dintr-un email lucios sunt foarte usor de curatat.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatarese iscusite: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1
  • Cuptor incorporabil Bosch CDG634BS1
5

Rezumat / descriere scurtă

Cuptorul incorporabil cu abur Bosch CDG634BS1 este o alegere inspirata in acest sens, acesta avand un pret mai decent fata de alte modele, acesta fiind dotat la randul lui cu o multime functii si tehnologii de ultima generatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *