Iphone 5SE la precomanda prin Quickmobile

  • de

       Iphone 5SE ajunge si pe rafturile din Romania, la inceput doar in varianta precomanda incepand din 24 martie. Cei de Quickmobile sunt primii care il listeaza pe site.

       Prețul în România, prin QuickMobile.ro, pentru noul terminal al Apple este de 2.299,9 lei în varianta de 16 GB capacitate de stocare internă sau de 2.699,9 lei, în cazul modelului care alegi varianta de 64 Gb. Acesta este disponibil in mai multe variante de culorile pe alb, negru, roz și auriu.

      Design-ul iPhone SE este asemanator cu cel al lui iPhone 5S, singura diferenta fiind la nivel de componente dar si faptul ca avem de data aceasta o carcasa din aluminiu. Smartphone-ul are un ecran de 4 inchi si suporta o rezolutie de 1.136×640 pixeli, dispune de procesor Apple A9 și 2 GB RAM, iar camera foto principala de 12 MP poate filma la o rezolutie 4K.

      Presimt ca acesta va avea un succes destul de mare pe piata mai ales pe segmentul acelora care isi doresc un telefon de buzunar foarte bine dotat din punct de vedere tehnic. Cei de la Apple vor trebui sa vina cu ceva idei noi destul de inovatoare pentru generatia 7 de Iphone daca nu vor sa nu inghete astfel vanzarile si asa nu satisfacatoare in cazul Iphone 6S.

 Recomandare:

      Daca face parte din planul de achizitie pentru un nou smartphone iti recomand sa urmaresti preturile inca de pe acum la noile modele 5SE: Vezi intreaga lista de modele actualizata aici

Livrarile incep din luna aprilie. Vezi detalii si preturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *