Masina de gaurit cu percutie Skil F0156290AA pret si specificatii tehnice

         Pentru acei dintre voi care preferati sa faceti lucrurile singuri, fara sa apelati la ajutorul mesterilor sau a vecinilor, masina de gaurit cu percutie Skil F0156290AA este exact ceea ce ai nevoie.

        Cine a avut de modificat sau de renovat in totalitate o locuinta cunoste faptul ca a avut nevoie la un moment dat de anumite scule profesioniste pentru a lucra peretii interiori sau chiar de a gauri sau decupa un perete. Acest model are pe partea exterioara cateva elemente care pe langa design tin si de controlul functional al acesteia si primul ar fi manerul Softgrip ce permite prinderea ferma si utilizarea intr-un mod sigur de fiecare data a masini.

        Masina F0156290AA este prevazuta cu un comutator cu ajutorul caruia poti sa setezi fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie. Manerul suplimentar se monteaza pentru o functionare mult mai usoara. Acestuia i se poate atasa si un dispozitiv pentru controlul adancimii gaurilor realizate.

       Masina este de constructie 100% pe rulmenti radiali cu bile si este echipata cu un motor foarte puternic, de 710W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului puternic ce permite gaurirea in beton, gaurirea obisnuita si insurubare. Masina este dotata si cu comutator Lock On (pentru functionare continua).

      Eficienta acesteia se datoreaza in special mecanismului de percutie ce asigura o putere mare de percutie de 43200 bpm (batai pe minut). Masina dispune de o viteza pre-selectabila si turatia variabila de pana la 2700 rpm (rotatii pe minut) ce da posibilitatea lucrului in materiale precum lemnul, otelul sau zidaria.

       Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune deoarece aceasta are posibilitatea de a gauri otelul cu un diametru de 13 mm, de a da gauri in zidarie cu un diametru de 16 mm dar si de a da gauri in lemn cu un diametru de pana la 35 mm.

        In pachet mai priimesti si: 3 burghie pentru beton (5 / 6 / 8 mm), sistem de reglare a adancimii si maner lateral. 

Recomandare:

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomandam sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

       Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta. Zilele acestea beneficiezi in plus si de un discount destul de substantial, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *