Ciocan rotopercutor Projekt PRO-RH800 performanta la un pret accesibil

       Pentru cei dintre voi care preferati sa faceti lucrurile singuri,  fara sa apelati la ajutorul mesterilor sau a vecinilor, ciocanul rotopercutor Projekt PRO-RH800 este exact ceea ce aveti nevoie.

      Cine a avut de modificat sau de renovat in totalitate o locuinta cunoste nevoia de a da jos anumite materiale cu care peretii au fost incarcati sau chiar de a gauri sau decupa un perete iar acest ciocan rortopercutor este un ajutor de nadejde pentru aceste activitati.  Manerul Softgrip permite prinderea ferma si utilizarea intr-un mod sigur de fiecare data a ciocanului.

      Rotopercutorul PRO-RH800 cu patru functii  este prevazut cu un comutator cu ajutorul caruia puteti sa setati fie functionarea cu percutie fie cea fara percutie. Suplimentar ce se monteaza pentru o functionare si o utilizare mult mai usoara si un dispozitiv pentru controlul adancimii gaurilor realizate.

      Ciocanul constructie 100% pe rulmenti radiali cu bile este echipat cu un motor foarte puternic, de 800W, care asigura lucrul fara efort datorita mecanismului pneumatic puternic ce permite gaurirea in beton, oprirea percutiei, gaurirea obisnuita, daltuirea cu rotatie libera si oprirea rotatiei. Ciocanul este dotat cu comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila, ce permite accesul in zonele inguste.

      In interiorul ciocanului avem insa adevarata eficienta a acestuia iar asta se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de percutie de 5000 bpm (batai pe minut) . Ciocanul dispune de o viteza pre-selectabila si turatia variabila de pana la 1000 rpm (rotatii pe minut) ce da posibilitatea lucrului in materiale precum lemnul, otelul sau zidaria. Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu. Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune. Vei putea gauri otelul cu un diametru de 13 mm, sa dai gauri in zidarie cu un diametru de 24 mm si in lemn cu un diametru de pana la 40 mm.

      Ciocanul are o greutatea de doar 3.2 kg ce permite manevrarea si utilizarea fara probleme, iar cablul de alimentare are o lungime de 3 metri. In pachet mai primesti si: 3 Burghie SDS-Plus (8 / 10 / 12 mm x 150mm), spit, dalta, cutie transport si limitator adancime.

Recomandare:

        Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

        Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioada mica de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Ciocan rotopercutor Projekt PRO-RH800
  • Ciocan rotopercutor Projekt PRO-RH800
5

Ciocan rotopercutor Projekt PRO-RH800

Pentru cei dintre voi care preferati sa faceti lucrurile singuri, fara sa apelati la ajutorul mesterilor sau a vecinilor, ciocanul rotopercutor Projekt PRO-RH800 este exact ceea ce aveti nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *