Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012LA+ pret si specificatii tehnice

  • de

           Heinner HWM-M7012LA+ este cea mai buna solutie de buget daca esti in cautarea unei masini de spalat ieftine dotata cu functii de baza pentru un spalat economic si eficient al rufelor. Pretul foarte mic o plaseaza pe aceasta in fruntea clasamentului a celor mai bine vandute masini de spalat din clasa sa. 
          Desi ieftina aceasta beneficiaza de multe tehnologii si optiuni care mai degraba le intalnim la masini de spalat mult mai scumpe. De exemplu panoul de comanda este dotat cu display LCD ce afiseaza principalele caracteristici ale programului de functionare, timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare rufe precum si grila de programe din care poti selecta programul potrivit in functie de necesitati. 
         Designul este unul simplu de bun gust iar forma slim face ca masina de spalat sa para mult mai mica ca dimensiune. Poate fi integrata cu usurinta in orice colt al casei tale deoarece masoara doar 85 x 59.5 x 49.5 cm.
         Cuva de incarcare suporta o cantitate maxima de rufe de pana la 7 Kg avand un numar maxim de rotatii de 1200 rpm. 
         Programele de spalat destul de numeroase acopera cam toate necesitatile de care poti avea din partea unei masini de spalat: program extra clatire – executa cicluri suplimentare de clatire pentru o curatare desavarsita, baby care – recomandat in cazul hainutelor de bebelus, acesta eliminand particulele fine de detergent din tesatura, program bumbac, lana, sintetice, colorate, program sport etc.   In modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau.
        Este bine dotata si la capitolul functii si sisteme de siguranta:

sistem detectare spuma – sistem senzorial care detecteaza consistenta spumei la interior optimizand din mers functionarea masinii de spalat
sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza accesul la interior si functiile butoanelor de comada
sistem electronic de control balans – distribuie uniform rufele in interiorul tamburului diminuand astfel vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii
sistem avertizare acustica – functie sonora de avertizare

         Per total, Heinner este o masina de spalat silentioasa avand un nivel zgomot la spalare de 59 dB si 76 dB la centrifugare. Consumul estimat de apa anual este undeva la valoarea de 10.000 litri apa.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca doresti sa achizitionezi o masina de spalat care sa te coste foarte putin dotata cu functii de baza la cel mai bun pret de pe piata: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici

       Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea la reducere, avand un pret mult mai mic avand un discount destul de semnificativ: Verifica oferta pret

 

Rezumat / descriere scurtă

Heinner HWM-M7012LA+ este cea mai buna solutie de buget daca esti in cautarea unei masini de spalat ieftine dotata cu functii de baza pentru un spalat economic si eficient al rufelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *