Masina de spalat rufe Gorenje W6202S pret si specificatii tehnice

  • de

          Gorenje W6202S este solutia ideala daca esti in cautarea unei masini de spalat care sa nu necesite un buget mult prea mare. Gorenje W6202S este o masina de spalat cu incarcare frontala avand un design destul de simplu, realizata din materiale de calitate.
         Albul imaculat si colturile rotunjite ii dau acesteia un look slim care se va potrivi perfect in orice colt al casei tale. Aceasta are o capacitate maxima de stocare rufe de pana la 6 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm. De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte economica fiind incadrata din punct de vedere al consumului in clasa energetica A++.

          Folosind panoul de comanda situat deasupra tamburului puteti selecta o gama variata de programe de spalare automata printre care: program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, centrifugare delicata/intensiva, consum redus de energie, clatire intensiva,etc. Exista si un ciclu rapid de spalare pentru rufe usor murdare care dureaza numai 17 minute.
         Masina de spalat rufe Gorenje W6202S este dotata cu mai multe functii interesante printre care:

– detectare automata a cantitatii – sistem inovativ ce detecteaza cantitatea de rufe introduse optimizand astfel consumul de energie, apa si cel al detergentului

– filtru auto curatare – curata interiorul masinii de urme ale detergentului sau chiar scame sau alte elemente din hainele spalate.

– sistem supraincalzire – sistem de avertizare in caz de suprasolicitare

– sistem siguranta copii – blocheaza functiile panoului de comanda

– protectie impotriva inundatiilor – masina se opreste automat in momentul in care senzorul de detectie sesizeaza scurgeri de apa evitand astfel producerea de inundatii.

– semnalizare acustica – esti atentionat printr-un sunet specific de faptul ca programul de spalare s-a terminat

– programare intarziata – cu modul de functionare programare intarziata poti selecta timpii de pornire/oprire ca masina sa functioneze si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. 

– sistem detectare spuma –  masina de spalat functioneaza atat cat este nevoie astfel incat nivelul de spuma la interior sa fie de fiecare data cel optim indiferent de tipul de detergent folosit.

       In cazul in care programul da eroare sau pur si simplu vrei sa reiei programarea modului de functionare de la capat aceasta beneficiaza de functie reset. 

       De remarcat este si faptul ca aceasta este foarte silentioasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de numai 56 dB.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

  • Masina de spalat rufe Gorenje W6202S
5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *