Televizor LED Sharp LC-49CFE4041E pret si specificatii tehnice

         Televizorul Smart LED Sharp LC-49CFE4041E lansat in 2015 este dotat cu o multitudine de functii si tehnologii de ultima generatie menite sa bucure ochiul utilizatorului fiind disponibil la un pret foarte bun. Televizorul este unul slim exemplu urmat si de ramele foarte subtiri ce pun in valoare ecranul superb de 123 cm. Acesta este prevazut cu doua picioruse de sustinere pe post de suport pozitionate simetric apropiate de zona de contact. 

       Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind un unghi larg de vizualizare. Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Active Motion 400 care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica. 

      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo cu bass reflex ce livreaza impreuna o putere de 16 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, Dolby Surround.

        Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.

      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, slot CI+, suporta internet prin LAN, dispune de mufa minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual FullHd disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus