Combina frigorifica incorporabila Amica BK 316.3 FA pret si specificatii tehnice

  • de

          Daca vrei sa beneficiezi de un produs modern dar care in acelasi timp sa se incadreze perfect in locuinta sau bucataria ta, poti sa te orientezi catre o combina frigorifica incorporabila, respectiv modelul Amica BK 316.3 FA.

          Intrucat vorbim de un produs frigorific incorporabil, partea de design nu prezinta foarte multe elemente ce pot fi analizate, principalul element ce ar trebui luat in seama fiind doar dimensiunile: 177.6 x 54 x 54 cm. Privind din exterior vom observa in prima faza usile de acces la interior dar si prezenta unui panou de control si afisaj dispus in partea superioara a usilor.

          Sistemul de racire folosit este unul de tip No Frost care impiedica formarea ghetii la interior si astfel nu va mai fi nevoie sa decongelezi frigiderul asa cum procedai cu alt dispozitiv mai vechi. Tehnologia No Frost raceste interiorul combinei frigorifice folosindu-se de curenti de aer rece dispusi la fiecare nivel al rafturilor.

   Combina frigorifica incorporabila Amica BK 316.3 FA se remarca si printr-o eficinta destul de buna in ceea ce priveste consumul energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum superioara A+, mai exact cu un consum anual de aproximativ 270 kWh si de 0.75 kW raportat la o singura zi.

          Combina frigorifica se remarca ca fiind un dispozitiv destul de spatios la interior avand un volum net total de 246 litri din care 190 litri ii revin frigiderului iar restul de 56 litri ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi din sticla securizata ce pot fi ajustate in inaltime in functie de dimensiunea alimentelor ce vor fi depozitate in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice.

           Congelatorul la fel de spatios este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 3 Kg la 24 de ore. De retinut este si faptul ca acesta beneficiaza de un sistem automat de decongelare la fel ca si frigiderul.

           Combina este dotata si cu sistem avertizare usa deschisa care se va activa in cazul in care lasi usa deschisa mai mult de un minut. Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Amica BK 316.3 FA  fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 41 dB).

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

11

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *