Cuptor electric MIELE H 6890 BP pret si specificatii tehnice

  • de

      Cuptorul electric MIELE H 6890 BP fabricat in Germania este o marcă de încredere cu traditie in domeniu fiind infiintata in anul 1899. Cei de la Miele mizeaza mult pe imaginea premium, pe finisajele extrem de bune si fiabilitate si pun foarte multa pasiune in fiecare produs in parte. Mai mult, produsul construit in totalitate din inox a fost testat si construit pentru a putea pregati o varietate mare de produse.

         Proiectat pentru performanta maxima de gatit si confort cu peste 100 de programe de gatit cuptorul are volum mare de 90 de litri, avand 5 nivele de coacere, recomandat familiilor numeroase, pensiuni, restaurante etc. Are un design ultra modern, materiale de foarte inalta calitate, pret pe masura. Design-ul PureLine este potrivit pentru un produs de ultima generatie.

        Cuptorul are un interior Clean Steel cu Flexi Clips si sonda de temperatura fara fir. Este aproape de doua ori mai rapid, economiseste energie si pastreaza gustul intact. Printre caracteristicile acestui faimos cuptor Miele includ si functia Umiditate Plus, care administreaza o fina explozie de aburi in timpul procesului de gatire pentru a preveni deshidratarea alimentelor pe durata prepararii.  Cuptorul electric multifunctional MIELE H 6890 cu setare electronica a temperaturii intre 30 si 300°C are 15 functii: Ventilator plus TwinPower cu aer fierbinte  / Încălzire convenţională / Gril / Gril cu ventilator, Coacere intensivă / Încălzire inferioară / Decongelare / Coacere blândă, Umiditate plus / Prăjire automată, Programe automate, Încălzire superioară / Gril parţial, Afişare oră curentă / Afişare dată, Cronometru / Timp rămas în ore, Programare Start-Stop / Oprire automată etc.

         Acest model este un castig pentru orice bucatarie, pentru sanatate pentru confortul tau datorita tehnologiei cu care este realizat. Pe langa acestea aveti la dispozitie si o functie speciala pentru a putea pregati o varietate mare de produse chiar si a unor produse congelate fara a mai astepta dezghetarea acestora.

         O alta tehnologie cu care acesta este dotat consta in adaptarea automata a intensitatii de incalzire precum si a duratei procesului de gatit, in functie de tipul de produs preparat, gratie senzorilor inteligenti ce  monitorizeaza in permanenta energia absorbita de alimente.

        Miele are un nou sistem de convectie aer 4D, care asigura circulatia uniforma a aerului fierbinte în interiorul cavitatii cuptorului pe orice nivel. În consecinta, cuptorul se încalzeste mai repede si temperaturile de coacere pot fi reduse cu pâna la 20%, economisind atât timp, cât si energie. Acest model fiind un produs premium detine tehnologia usa cu deschidere rabatabila, sistem de racire integrat si sistem softClose, softOpen, ce asigura o închidere lina si silentioasa a usii, pentru o experienta premium de fiecare data când gatim.

       Datorita usii CleanGlass cu 4 straturi, caldura este pastrata în interiorul cuptorului si exteriorul usii ramâne relativ rece la atingere, atingând o temperatura maxima de 30°C (masurata pentru Incalzire superioara/inferioara la 180°C , dupa 1 ora functionare, la nivel central al geamului). Cuptorul este capabil de conectare la sistemul Miele Home prin intermediul careia aparatul poate fi controlat de la distanta cu ajutorul unui smarphone sau a unei tablete.

        Accesoriile din dotare se compun din: o tava de copt emailata, ghidaje telescopice adecvate pentru piroliză si ghidaje laterale adecvate pentru piroliză.  

      Dimensiunile cuptorului sunt: (I x L x A) (mm) 517 x 860 x 550. Intretinerea cuptorului nu este o problema, detine  tehnologia de curatare pirolitica care prin incalzire foarte puternica a cuptorului la 480 de grade va transforma in cenusa fina toata murdaria din interiorul.

Recomandare:

           Este cea mai buna varianta daca iti doresti un cuptor de ultima generatie capabil sa iti indeplineasca toate dorintele in materie de gatit: Verifica oferta pret

          Mai multe detalii tehnice dar si imagini gasesti pe pagina producatorului aici

          Urmareste si parerile celorlalti cumparatori citind sectiunea comentarii disponibila aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *