Laptop Dell Inspiron 5555 cu procesor AMD Quad Core pret si impresii personale

  • de

        Cei de la Dell mereu au fost cu un pas inaintea multor alti competitori de pe piata in ceea ce priveste dispozitivele de tip laptop oferind performanta si eleganta asa cum ii sta bine unui laptop high-end.

       Apasarile puternice pe capac nu au nici un efect asupra displayului, ceea ce arata ca inclusiv laptopurile subtiri pot oferi o rezistenta buna daca sunt facute in cea mai mare parte din materiale de calitate. Si zona centrala a tastaturii se prezinta excelent din punct de vedere al rezistentei, Dell Inspiron 5555 fiind un laptop foarte, foarte robust.

       Interiorul laptopului este tot negru mat, cu exceptia plafonului de pe spate al ecranului care este argintiu. Dimensiunile sunt apropiate de cele standard pentru un laptop de 15.6 inch, 380 x 23.75 x 260.4 mm. Daca la grosime Inspiron 5555 sta foarte bine, greutatea sa de 2.48 Kg s-ar putea sa-i descurajeze pe unii. Insa aceasta greutate arata ca Dell nu a facut deloc rabat in a folosi materiale groase si rezistente pentru a rezulta o carcasa solida

      Dell Inspiron 5555 este dotat cu display TrueLife de 15.6 inch si rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli. Displayul este unul foarte bun, foarte calitativ din toate punctele de vedere cu o luminozitate buna inclusiv atunci cand functioneaza doar pe baterie. Luminozitatea displayului este de 293 cd/m2 si are o distributie de 84%. Contrastul este foarte, foarte bun, 1084:1, iar valoarea luminozitatii punctului de negru de 0.25 cd/m2.

        In ceea ce priveste performantele tehnice acesta vine dotat cu un procesor AMD cu 4 nuclee Quad Core A6 – 7310 tactat la frecventa de 2.4 Ghz, o memorie de 8 Gb (maxim 16 Gb) si locatie de stocare pe un HDD de 1 Tb cu o viteza de rotatie de 5200 rpm. 

        Placa video AMD Radeon R5 M335 cu 2 GB de memorie DDR 3 asigura performante decente in activitatile de gaming si procesare video. Pasionatii de jocuri online se vor bucura de o unitate video de procesare de inalta clasa capabila sa duca la bine sfarsit aplicatii ce necesita resurse video generoase in conditii de lucru excelente.

       Sistemul de racire este unul foarte bun, temperaturile pastrandu-se la niveluri foarte scazute indiferent de situatie. Chiar si in cazuri de solicitare extrema zona de odihna a mainilor si touchpadul se vor pastra la temperaturi mici. Avand in vedere ca accesul la cooler si la radiatoarele placii video este foarte facil, este indicat ca din cand in cand sa le cureti. Atentei insa, este indicat sa folosesti un aspirator ce sufla aer sau un aspirator normal impreuna cu o pensula. In niciun caz furtunul aspiratorului nu trebuie sa ia contact direct cu vreo componenta a laptopului.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4-5 ore in conditii de utilizare medie. 

      Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB 2.0 si unul USB 3.0, si un cititor card. Aveti la dispozitie si o camera web HD 720p cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. 

Recomandare:   

        Laptopul Dell Inspiron 5555 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

     Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *