Televizor LED Serreno SER32ME4E3 pret si specificatii

  • de

      Televizorul LED Serreno SER32ME4E3 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv multimedia performant, capabil sa redea imagini de calitate la o rezolutie HD, totul la un pret bun. Acesta face parte din categoria Non Smart, un televizor clasic, usor de utilizat care se incadreaza perfect ca dimensiune atat intr-un apartament cat si la casa.

      Materialele folosite in constructia acestuia sunt unele rezistente, cu finisaje de buna calitate fapt ceea ce certifica ca avem de-a face cu un televizor ce respecta cele mai inalte standarde in ceea ce priveste constructia aparatului. 

     Display-ul de dimensiune 80 cm suporta rezolutii HD la o calitate a imaginii de 1366 x 768 pixeli. Imaginile astfel redate sunt bine conturate la o luminozitate de 240 cd cu un timp de raspuns de 6.5 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, luminozitate, contrast, culori etc.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat).

     La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini. 

Recomandare:
 
        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret actualizat

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *