Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-55CS630E pret si specificatii tehnice

  • de

      Panasonic TX-55CS630E este un televizor LED cu functii Smart si conversie imagine 3D perfect pentru pasionatii cinefilmi si de continut bun redat la cea mai inalta calitate de imagine si sunet. Practic vei trai aproape aceiasi experienta cu cea de la cinema, numai ca totul se va petrece comod acasa la tine direct din fotoliu.

      Arata bine si ca aspect, are un design futuristic, acesta fiind incadrat de rame subtiri de efect de culoare argintie caracteristic dispozitivelor multimedia din categoria premium.

      Panasonic TX-55CS630E este perfect atat pentru camera de zi cat si pentru dormitor avand dimensiunea ideala de 139 cm, un ecran LED ce suporta rezolutii Full HD de pana la 1920 x 1080 pixeli. Dupa cum va puteti imagina, aceasta inseamna ca puteti vedea mult mai multe detalii si texturi in imaginile Full HD. Culorile arata mai natural, obiectele se vad mai solid si tridimensional, iar detaliile suplimentare creeaza o senzatie de adancime mai puternica. Sistemul integrat In-House Tv Streaming permite receptia de semnal digital cablu prin LAN/Wi-Fi fara a mai trebui sa conectezi televizorul la priza de antena. Astfel pozitionarea televizorului nu va mai depinde de accesul la cablu sau alte dispozitive de transmisie furnizate de providerul dumneavoastra.

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: VR- Audio True Surround, Dolby Digital Plus.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 2 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.

       In Smart meniul disponibil din interfata Smart veti gasi o multime de aplicatii utile pentru navigare web, email, streaming video dar si retele sociale. Deasemenea exista si un Market Place de unde pe baza unui cont configurat veti putea instala alte noi aplicatii. Conexiunea la internet se poate face atat prin LAN sau cu ajutorul adaptorului integrat Wi-Fi.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual Full HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 5 de ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *