Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-50CX700E pret si specificatii tehnice

        Panasonic este unul dintre producatorii consacrati de televizoare, lansand in ultima perioada o serie de modele cu adevarat remarcabile. Panasonic TX-50CX700E face parte din cea mai noua generatie, fiind un televizor premium cu performante exceptionale la nivel de imagine. Televizorul ofera imagini clare si extrem de detaliate, avand o rezolutie inalta si fiind echipat cu o serie de tehnologii si caracteristici superioare.

  Majoritatea dintre noi isi doresc un televizor cat mai bine dotat pe partea de imagine care sa fie capabil sa redea imagini cat mai apropiate de realitate. Panasonic TX-50CX700E respecta toate aceste cerinte si ofera o imagine foarte buna situata la cele mai inalte standarde.

        Cu o rezolutie de 3840 x 2160, televizorul 4K Panasonic TX-55CX670E face ca imaginile sa fie impecabile incat sa ti se para ca privesti lumea direct printr-o fereastra si nu de la televizor. Multumita procesorului Studio Master 4K de nivel profesional si al noilor panouri LCD Studio Master Colour cu o luminozitate exceptionala, televizorul Panasonic ofera culori bogate privitorilor, imagini incredibil de fidele care creeaza un spectacol cinematic uluitor.

         Sistemele de procesare avansate pun accent pe fiecare detaliu , pixel in parte:

  • Studio Master Color: cuprinde un sistem avansat de iluminare de fundal cu LED-uri pentru reproducerea unei game variate de culori
  • Wide Color Phosphor – indeplineste peste 90% din standardele DCI, Brilliant IPS Contrast 
  • Brilliant IPS Contrast –   Imagini clare si gradatie cursiva cu un unghi de vizibilitate larg

       Sistemul integrat In-House Tv Streaming permite receptia de semnal digital cablu prin LAN/Wi-Fi fara a mai trebui sa conectezi televizorul la priza de antena. Astfel pozitionarea televizorului nu va mai depinde de accesul la cablu sau alte dispozitive de transmisie furnizate de providerul dumneavoastra.

       Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20 W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: VR- Audio True Surround.

      Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic. 

       Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Deasemenea atasand un stick la portul USB vei putea inregistra emisiunea ta favorita, acesta fiind compatibil cu functia USB Recording.

       In Smart meniul disponibil din interfata Smart veti gasi o multime de aplicatii utile pentru navigare web, email, streaming video dar si retele sociale. Deasemenea exista si un Market Place de unde pe baza unui cont configurat veti putea instala alte noi aplicatii. Conexiunea la internet se poate face atat prin LAN sau cu ajutorul adaptorului integrat Wi-Fi.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual Full HD disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

          Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus

         Primesti garantie 5 de ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *