Placa de indreptat parul Philips Esential HP8303/00 cu placi ceramice ieftina

  • de

       Philips Esential HP8303/00 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei placi de par ieftine dar care sa dea dovada si de calitate in ceea ce priveste modul in care reuseste sa indrepte parul. Desi este un model ieftin, aceasta vine dotata cu doua placi de prindere cu ceramica, un lucru esential daca vrei un dispozitiv sigur care sa nu iti arda parul.

        Odata alimentata la priza aceasta se incalzeste rapid in doar cateva secunde fiind pregatita sa faca fata unei noi provocari din partea parului tau. Testata pe un par de dimensiune medie aceasta ii da o consistenta sporita, stralucire si chiar rezista intreaga zi fara a avea probleme de incretire. Temperatura maxima de lucru este de 210 grade Celsius. 

       Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 1.6 metri. Deasemena in pachetul comandat primesti impreuna cu placa si o husa special creata pentru aceasta pentru protectie si pentru a fi purtata cu usurinta in bagaj.

Recomandare:

          Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de indreptat parul performant la un pret accesibil: Verifica oferta pret

Deasemena daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discont semnificativ: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *