Utok Dorel 4 telefon rezistent performant

  • de

       Utok Dorel 4 supranumit telefonul celor iscusiti este cel mai rezistent smartphone rugged din gama si vine echipat cu protecție specifică standardului IP68. Învelișul cauciucat, rezistent asigură protecție completă împotriva prafului, a imersiei în apa adâncă de până la 1.2 metri și a șocurilor mecanice pe distanțe de până la 1.2 metri. Și pentru că rezistența este importantă în locurile unde interacționezi cu UTOK Dorel 4, ecranul IPS de 4″ include tehnologia Gorilla Glass.

      Acesta a fost special proiectat pentru a fi utilizat in medii ostile cum ar fi zone de santier unde vei intalni atat praf, murdarie cat si conditii specifice de umiditate. 

      Este recomandat atât pentru cei care lucrează în conditii grele, cât si pentru pasionatii de drumetii montane, unde riscul de a scapă aparatul în apa, praf sau de la inaltime este foarte mare.

      Acesta sta bine si din punct de vedere al dotarilor tehnice, astfel ca sub carcasa gasim componente destul de puternice: un procesor Quad Core de la MediaTek tactat la 1.3 Ghz, memorie RAM de 1 Gb si un spatiu de stocare de 8 Gb. Memoria internă de 8 GB poate fi extinsă cu până la 32 GB ataşând un card micro SD. Camera Web (spate) poate obţine poze cu matricea de 8 MP iar cea secundara de pe fata la o rezolutie de 1.3 MP.

       Smartphonul Dual SIM este dotat cu un ecran IPS/TFT, cu tehnologie touchscreen capacitiv, suporta 16M culori si masoara in diagonală 4 inch. Acumulatorul de 4500 mAh ii confera acestuia o autonomie de până la 2 zile (17 ore timp de convorbire continuu). Îți va fi greu să nu-l auzi pe UTOK Dorel 4 în timp ce sună, sunetul de apel fiind destul de consistent si zgomotos.

        Aparatul are conectivitatea 2G in banda de frecventa (GSM 850/900/1800/1900MHz), 3G: (900/2100MHz), suporta WiFi, harti GPS cu A-GPS și transfer fisiere prin Bluetooth 4.0. Acesta ruleaza cu succes sistemul de operare Android 4.4.2 KitKat.

       In lista de specificații mai gasim si functia de radio FM sau cea de player integrat mp3.

Recomandare:

         Consider ca este un gadget destul de interesant in aceasta marja de pret, fiind unul dintre cele mai rezistente telefoane de pe piata: Verifica oferta pret

         Iti recomand magazinul de producator, acolo unde pe langa un pret excelent il gasesti si avand o reducere consistentaVerifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *