UTOK Dorel 2 pret si specificatii tehnice

  • de

        De cele mai multe ori, majoritatea consumatorilor aleg un telefon folosind drept criteriu aspectul exterior: sa fie imbracat in aluminiu, sa arate bine si, desigur, sa fie cat mai subtire posibil. Totusi, exista multe situatii in care un telefon trebuie sa fie mai mult decat aspectuos: trebuie sa fie rezistent la apa, la socuri si sa faca fata unor conditii de utilizare dure. Noul UTOK Dorel 2 este un smartphone care isi faca treaba in orice conditii fiind dedicat constructorilor, inginerilor, zidarilor si acelor oameni care nu-si permit luxul de a trata telefonul ca pe o bijuterie. 

       Il recomandat atât celor care lucrează în condiții grele, cât și pentru pasionații de drumeții montane, unde riscul de a scapă aparatul în apă, praf sau de la înălțime este foarte mare. Este un smartphone robust, rezistent la presiuni atmosferice, în mediu coroziv, rezistent la praf, zgârieturi rezistent in medii ostile unde ai nevoie în permanență de acces la cele mai importante funcții, printr-o simplă apăsare de buton, ai acces la funcții de preluare sau respingere apeluri, și de activare a camerei foto. Dorel 2 este capabil sa asigure nevoile moderne de comunicare  oferind o viteza sporita de procesare, de navigare, de conexiune, autonomie mare, toate acestea intr-un aspect elegant si capabil sa asigure folosirea in medii dure, extreme sau neobisnuite pentru un terminal. Aparatul avand un design modern, de culoare negru/portocaliu cu o greutate de 140 g.

       Constructia exterioara este bazata pe cauciuc moale si plastic solid. Smartphonul vine si cu suport Dual SIM, are un ecran TFT cu o diagonală de 2,0 inch, rezoluția este de 176 x 220 pixeli  iar acumulatorul de 2000 mAh ii ofera o autonomie de până la până la 7 zile.

       Îți va fi greu să nu-l auzi pe UTOK Dorel 2 în timp ce sună, sunetul de apel fiind destul de consistent si zgomotos.

      Funcționalitatea noului UTOK Dorel 2 se extinde și la nivel vizual, prin intermediul lanternei integrate, foarte utila in conditii de luminozitate redusa. UTOK Dorel 2 foloseşte o carcasă cu grad de protectie IP68, fiind complet protejat de praf iar în apă acesta rezista pana la adâncimea de 1,2 metri, timp de 40 de minute.

      UTOK Dorel 2 nu este doar cel mai rezistent smartphone din gama sa, ci și puternic. La interior ascunde un procesor Single Core MTK 6261A, memorie RAM 32 Mb DDR 3, memorie stocare 64 MB si ruleaza cu succes sistemul de operare Nucleus.

     Camera Web (spate) poate obţine poze cu matricea de 0,3 MP avand urmatoarele formate video: AVI, MP4, 3GP si audio:MP3, MIDI, WAV, AAC.

Recomandare:

         Consider ca este un gadget destul de interesant in aceasta marja de pret, fiind unul dintre cele mai rezistente telefoane de pe piata: Verifica oferta pret

         Iti recomand magazinul de producator, acolo unde pe langa un pret excelent il gasesti si avand o reducere consistenta: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *