Sari la conținut

Espressor automat JURA E6 pret si specificatii tehnice

         Jura un brand celebru producator de automate de cafea in Elvetia este acum disponibil si in Romania prin intermediul celui mai mare magazin online eMag.ro. Bucataria se transforma din ce in ce mai mult dintr-un spatiu de munca intr-unul de intalniri. Este locul in care se intalneste atat familia cat si invitatii sai. Astfel un automat pentru cafea ar fi mai mult decat util atat ca design cat si ca intrebuintare. JURA furnizeaza o serie de produse de inalta calitate cu scopul de a obtine cea mai buna cafea, indiferent de vei folosi cafea boabe sau macinata.

   Aparatul  prepara printr-o simpla apasare de buton espresso, café crème, latte macchiato, cappuccino si ceai, totul in doar cateva secunde. În partea frontala vei găsi panoul de control dotat cu display LCD/TFT HD de culoare albastra avand afisaj cu text, ce oferă toate informatiile necesare cu privire la procesul de preparare.

        Espressorul Jura E6 este un automat veritabil ce poate pregati pana la doua cesti simultane de cafea in doar cateva secunde. Jura are in partea superioara un compartiment pentru boabe de cafea sau cafea macinata cu o capacitate de 280 grame. Recipientul pentru cafea macinata permite utilizarea si unui alt tip de cafea, de exemplu decofeinizata.

       In premiera mondiala, JURA a revizuit si perfectionat procesul de extractie pentru ristretto si espresso imbunatatind atat sistemul de alimentare cu apa pentru ca tot procesul de preparare sa se desfasoare rapid. Aparatul are incorporat și un dispozitiv de spumare a laptelui, ce asigură o spumă cremoasă pentru fiecare tip de băutură preparată. Duza dubla reglabila pe inaltime (55-138 mm) este usor de dezasamblat si curatat si va asigura o igiena perfecta datorita canalelor separate pentru lapte si cafea. Rezervorul de apă detasabil are o capacitate de 1,9 litri si vine dotat si cu filtrul de apa Claris.

       Aparatul este dotat cu o pompa performanta ce ridica presiunea la valoarea de 15 bari. Intretinerea aparatului nu este grea, mai ales că deține și funcția de autocurățare, precum și sisteme pentru decalcifiere și anticalcar. 

Recomandare:

         Este unul dintre cele mai bune espressoare disponibile pe piata iar daca reusesti sa il prinzi si la oferta actuala la care primesti o reducere substantiala consider ca este un best buy: Verifica pret redus

         Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit valabil pentru comenzile online daca il comanzi de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *