Semineu electric circular de perete Serreno G03SR pret si specificatii tehnice

  • de

        Semineul electric circular de perete Serreno G03SR este alegerea ideala daca esti in cautarea unei solutii de incalzire acum ca iarna pare din ce in ce mai aproape iar temperaturile de afara scad pe zi ce trece. La fel cum si numele ii sugereaza, este un dispozitiv ecologic cu un consum nu foarte mare, se instaleaza pe perete avand culoarea alba. 

        Spatiul ramas dintre perete si acesta este de aproximativ 4 mm astfel ca poate fi confundat chiar cu peretele normal fiind subtire si foarte eficient din punct de vedere al puterii de incalzire. 

       Are o putere de 1600 de W si ocupa o dimensiune relativa mica de aproximativ 47 x 60 x 15.5 cm. In functie de confort poti seta doua trepte progresive de putere la 1400 W respectiv 1600 W folosind telecomanda wireless din dotare sau din panoul de comanda.

       Este o adevarata placere sa il pui in functiune in special in seriele de iarna geroase datorita panoului din sticla neagra termoizolanta care afiseaza pe un display generos o flacara asemenea unui semineu pe lemne. Pentru flacara sunt disponibile 4 nivele de reglare a luminozitatii.

        Are un design ultra slim, beneficiaza de protectie IPX4, iar oprirea si pornirea acestuia se face prin actionarea unui buton Power On/OFF situat in coltul din dreapta sus.

         Elementul de incalzire are la baza Carbon Cristal suprafata de incalzire fiind prevazuta cu un strat de sticla tratata termic pentru o dispersie eficienta a caldurii in mod egal pe toata suprafata.  

Recomandare:

       Este alegerea perfecta, un sistem de incalzire ecologic, care nu scoate fum, nu consuma nici foarte mult si se integreaza perfect in designul camerei tale: Verifica oferta pret

Daca ai noroc, il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *