Pat Tapitat Clara Alb un pret decent pentru confort maxim

        Mereu aveam o problema si ma loveam in colturile rigide ale patului din zona piciorului de sustinere in special cand nu eram atenta si faceam treburile in graba. Cu patul Clara de culoare alba am uitat de toate aceste probleme acesta fiind tapitat in jurul sau cu un burete moale ce ascunde toate aceste zone rigide.

       Se incadreaza perfect intr- camera care sa deserveasca ca dormitor acesta avand dimensiunile ideale pentru a fi folosit de doua persoane in acelasi timp: 167 x 224 x 31 cm.

         Este tapitat cu piele ecologica alba. Capul de pat este pus in evidenta de tapiteria pretentioasa cu nasturi imbracati in acelasi decor. Salteaua este sustinuta de un set de bare din lemn ce se delureaza de la un capat la altul.

        Este absolut incantator si foarte comod iar de cand l-am achizitionat parca si aspectul camerei s-a schimbat, este mai prietenoasa si parca iti vine sa stai in el pentru mai mult timp.

       In doar 24 de ore de cand am plasat comanda a si ajuns acasa la mine. Acesta vine pe bucati procesul de instalare fiind unul destul de simplu iar daca nu te descurci gasesti si un set de instructiuni pentru montare in pachet.

Recomandare:

         Modern si comod acesta este solutia ideala pentru o casa mai ales ca nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

            Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere de pret semnificativ, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret actualizat